Reprezentacja Anglii (zbiorczy)

Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: PiDi » 26 sie 2006, 7:44

Temat powinien zmienić nazwę na D jak David ...
brylancik pisze: Ale powiedzmy sobie szczerze że do tych najlepszych piłkarzy dużo mu brakowało zawsze i będzie brakować z biegiem czasu jeszcze więcej
Kiedyś David był najzwyklejszym piłkarzem, takim jednym z miliona, ale gdy wykryto u niego talent, uznano go za podporę ManU. Myślę, że zasłużenie, bo póki nie był gwiazdą reklam grał całkiem nieźle. Teraz jest gwiazdą tylko dla takich gazet jak Bravosport, bo to już nie ten sam człowiek, który kręcił piłkę w bramki rywali Manchesteru. Teraz woli wczasy z żoną i dziećmi z tysiącami sesji zdjęciowych niż jakiśtam ważny mecz. Beckham- jedna wielka tendencja spadkowa.
brylancik pisze: rzadko strzelał bramki z gry, prędzej z karnych lub wolnych
A czy źle strzelał z wolnych? To tak jakbyś powiedział: Juninho nie jest wcale taki dobry, bo jego główny atut to wykonywanie wolnych.

Nie stoję za Beckhamem, bo jest mi on obojętny, tylko moje zdanie jest takie, że za postawę w Manchesterze powinien zyskać u Ciebie choć trochę szacunku. Mówię to jako kibic Liverpoolu i naprawdę- nie lubię Manchesteru! Tylko do niego po prostu mam rispekt i tyle. Coprawda teraz David gra przeciętnie, ale jak już mówiłem i więcej wspominać nie będę- ja taqm do niego szcunek mam i myslę że powinien mieć każdy.

Pozdrawiam.

Wróć do „Anglia”