Mercato Nerrazzurich!

Guido_Rossi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post autor: Guido_Rossi » 26 sie 2006, 10:25

Zaza pisze: Oby mecz był ciekawy i dobra zapowiedzią sezonu - i daj Boże powtórke bramki Francesco Tottiego z Giuseppe Meazza 2:3 :twisted: klasyka ...
No niby klasyka - gol piekny - nie powiem - ale zauwaz ze ostatnie 2 finaly Pucharu Wloch wygrne przez Inter byly wlasnie z Romą :) I gdzie byl ten wspanialy Totti :) 2 lata temu wygral to Adriano nam rok tamu juz nie pamietam - ale pamietam za to mecz rok temu o superpucharf - rowniez wygrany przez Inter - pamietam jak plakali fani Juve ze sedzia ich skrecil :) W kazdym badz razie zapowiada sie emocjonujacy i ciekawy mecz - ciekawy dla mnie ze wzgledu na to ze duzo wzmocnien w Interze i jestem bardzo ciekawy jak sie one zaprezentują :) Wygrana oznaczala by kontynuacje dobrej pracy przez Mancio - gdy przegramy bedziemy sie pewnie tlumaczyc jak fan Barcy wczoraj :) Ale ja raczej nie ....

Mam nadziej wiec ze Inter wygra i pokazą cos ciekawego nowe nabytki -mam nadzieje na wystep duetu - Zlatan- Adriano w napadzie - i dobrą gre Grosso ( w koncu dobry czlowiek na lewą obrone ?) Noi na to ze Vieira pokaze ze caly czas trzyma klasę ...

Forza Inter !!

Wróć do „Wracając Do Meritum”