FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 26 sie 2006, 10:40

Niggaz jeszcze nie wstał ? :roll: Ale się wczoraj naje... no ten no ubawił :P Dobrze że doła nie załapał, choć trudno by było hehe

Co do meczu widziałem go jednym okiem bo były inne ciekawe zajęcie ale jestem zdanie ze to na dobre wyjdzie Dumie Kataloni - kubeł zminej wody a co najważniejsze nie pozwoli a nakaże zejśc im ziemie :!: 3:0 ale pierwsza bramka w jakims stopniu ustawiła mecz - dla tech którzy psiocza czemu nie grał Zambrotta czy Thuram to przypomne że zazwyczaj w taki meczu graja pikarze którzy wygrali LM :!: To jest na dowód szacunka dla nich i podziekowanie bo Frank mógł pominąć Belletiego ale co by to oznaczało ? Mysle że sam Frank wyciągnie wnioski. I ta porażka dobrze zrobi Dumie Kataloni - zwłaszcza na poczatku sezonu. Nie bedą chodzić z głowa w chmurach i czytać artykułów El Mundo pt: "Najlepsza obrona świata" czy Zambrotta = brakujacy element itd. Liga zaczyna sie dziś - w poniedziałem Barca zaczyna wyjazdem do Vigo. I teraz zaczyna z innym nastawieniem. Także może psioczyć jeden puchar odszedł - drugi Interkontynentaly też - ale jak to przyniesie efekt w czasie sezonu to bedzie lekcja na plus :]

Wróć do „Hiszpania”