Mercato Rossonerich

Guido_Rossi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post autor: Guido_Rossi » 26 sie 2006, 11:04

Zaza pisze:Guido_Rossi - Zuzia to dla kolegów Ty mozę jedzynie panie Zazo - Forza czeresniaki - sprowokowac ? hmm jak nie wiesz jaki tu panują zwyczaje to może wracaj na wioske ? Poprostu Ci zwróciłem uwage żejak nie masz co napisac to nie pisz o.k ? takie panuja tu zwyczaje = nie wiesz :?: Nie pisz :!: I gwarantuje Ci że jeśli nie przystosujesz sie długo nie po piszesz na tym forum - i znów trzeba bedzie nowe konto założyć :roll: hehe już Ci modzi przeswietlili :P

O 12 specjalne zebranie odnoście nowych insektów - tam poruszą Twoja kwestie :wink: masz to jak w banku.

I nie pisz tu juz nic :!: Prosze moderatorów o zwrócenie uwage ...

Uuuu - juz sie boje chociaz nie wiem o co Ci chodzi :) Ale luzik - a z wioski to moze ty jestes skoro masz jakis kompleks na tym punkcie - dla mnie ewentualne pochodzenie wiejskie nie stanowi problemu ? W czym taki czlowiek jest gorszy od takiego z miasta ? A co do transferow Milanu to są wypasione i niech tak pozostanie -kiedys ktos gadal - Silvio nie sprzedaje i nie bedzie sprzedawal dla kasy - tymczasem sprzedal Ikonę klubu za 50 baniek i wylozyl na transfery do tej pory z 10 czy 15 baniek ....
Cos tu nie gra !

Pozdro dla wszystkich wieśniaków :)

Wróć do „Wracając Do Meritum”