Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: olson » 26 sie 2006, 13:04

Werder wczoraj polegl na Veltins :shock:. Naprade nie spodziewalem sie takiego obrotu sprawy. Schalke gralo w mocno okrojonym skladzie, mimo to dali rade :brawo:. I bardzo dobrze :lol:. Tak wiec po 3. tylko jeden zespol ma szanse na komplet punktow. Mam nadzieje, ze bedzie to Bayern. Do skladu wraca Hargreaves, Lucio ponoc tez ma sie juz dobrze. Chociaz jeszcze kilka dni temu jego wystep stal pod znakiem zapytania, Lucjan ma zagrac. Wierze, ze tak sie stanie :pray:. Prawdopodobnie Magath postawi tez na Podolskiego w ataku. Bardzo bym sie cieszyl, bo w kazdym dotychczasowym meczu Lukasa w FCB, chlopak nie zawodzil. Niewazne czy wchodzil na 10 czy 5 minut, czy gral od poczatku, zawsze potrafil stworzyc sobie 1-2 dogodne sytuacje do strzelenia bramki :brawo:. Jezeli dzis zagra od poczatku upoluje bramke No. 1 dla Bayernu 8).
Ciekawi mnie tylko co zrobi Felix z pomoca :think:. Wraca do skladu Owen. Ottl w dwoch pierwszych meczach Bundesligi prezentowal sie naprawde solidnie i chcialbym, zeby dzisiaj mlody Niemiec zagral. Demichelis tez nie zawiodl w meczu z Bochum. Pewno Hargreaves zagra na boku pomocy w miejsce Salihamidzica :roll:. Szkoda, bo Bosniak gral do tej pory dobrze, a i Owen na tej pozycji nie blyszczy [nie tak jak w srodku :P]. Zobaczymy, co wymysli Magath. Jak zwykle pewno ustawi zespol inaczej niz ja bym to zrobil :lol:. Moj sklad na dzisiaj:
---------------------Kahn---------------------
---Sagnol---Van Buyten---Lucio---Lahm---
----------Hargreaves----------Ottl----------
--Salihamidzic------------Schweinsteiger--
----------Podolski----------Makaay----------

Wróć do „Niemcy”