Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post autor: myhalek_acm » 26 sie 2006, 13:28

Gianluca Zambrotta opuścił zdegradowany Juventus, ale teraz stwierdził, że czuje się oszukany przez klub i wolał trafić do Milanu aniżeli Barcelony.

- Nie jestem interesowny. Przez siedem lat dawałem Juventusowi moje serce i nigdy nie zapomnę tych dwóch Scudetti wymazanych z mojej kariery. Czuję się oszukany przez byłych dyrektorów. To nie było fair. Gdy wyjasniłem byłem zarządowi, że nie jestem pewien, czy dalej chcę grać w turynie, natychmiast przygotowali ten transfer do Barcelony. Juventus miał już podpisaną umowę z Barceloną, podczas gdy mój agent negocjował z Milanem. Musiałem się przystosować.

- Kibice nazwali nas zdrajcami i oszustami, a ja dałem z siebie wszystko podczas siedmioletniego pobytu w Starej Damie. Nigdy nie oczekiwałem, że opuszczę Juve w takich okolicznościach.

Zambrotta skomjentował też wczorajszą wypowiedź Del Piero, w której napastnik ostro krytykuje Fabio Capello.

- Każdy ma prawdo do własnej opinii, ale moja współptraca z Capello układała się bez przeszkód. Może Del Piero musiał się wreszcie pozbyć tego ciężaru i ujawnić całą sprawę.
Warto to przeczytac

Ten nowy zarząd Juve wcale nie jest lepszy :evil:
Oszusci :evil: :x

Wróć do „Wracając Do Meritum”