Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 26 sie 2006, 14:54

Krzysztof Jarzyna pisze:Chlopaczek, maestro - byc moze nie dosc dokladnie sie wyrazilem, ale nie chodzilo mi o kibicow Juve w Turynie czy tez we Wloszech, ale tych tu na forum (tez nie wszystkich oczywiscie). Kiedy byly sukcesy nikt go nie wyzywal od najgorszych, kiedy odszedl - wszyscy sobie przypomnieli, ze jest zly, Oczywiscie jest to prawo kibica

Jarzyna ale to chyba całem motto waszej rozmowy - bo to tylko pokazuje jacy z nich fani :roll: Piszesz to na przykładzie pilka.pl i ja Ci moge powiedzień na podstawie moich badńn wśród opini publicznej :wink: że są 3 rodzaje fanów kluby z Turyny - jeden jest od zawsze ze Stara Damą - inny [2] tylko z Del Piero - a inny [3] z sukcesami :roll: Rozumiesz ?

I w czasie sezonu - po 12 kolejkach Ci pierwsi pisali - "ale nasza gra wygląda :? - wstyd że tak gramy" - wtedy ci inny [3] "nie gadaj głupot mamy lidera :!:" Idziemy po mistrza :!:" - a jeszcze inny [2]- "Frajer ten .... :wink: czemu Alex nie gra ? a te drzewa itd.... Forza Alex - Grande Alex"

Rozumiesz do czego zmierzam ? to chyba jest tak wszędzie - zauważyłem jeden fajny komentarz pod news na stronie Real - Capello powołał graczy na pierwszy mecz w sezonie - prawdopodobnie zobaczymy 3 debiutantów - i dziwną obrone a tu:

7 rodzaj fanów pisze:2006.08.26, godz. 14:00, PilotM
licze na ofensywne ustawienie z 3 napastnikami

2006.08.26, godz. 13:59, Maczo-Blanco
licze na pewne 3 punkty i jakąś efektowną gre

Wróć do „Hiszpania”