Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 26 sie 2006, 22:15

No prosze Grande Roma :] Nie ma pytań co do tego jak zagrała w pierwszej połowie. Teraz nich ktoś mi powie że taki ofensywny pomocnik jak Totti jest nie potrzbny w "jedenasce" by wygrywać :!: :? Wszystko co dobre on niego :] Pierwsza bramka to podpałka jakich mało :roll: ale tylko przypadek zdecydował że Mancini trafił [a bardzie trafiła w niego] nie wiem co kapitan Interu chciał zrobic - przepuscić ? ale potem to Roma grała już swoje - którko piłka na klepe - akcja z klepy Aquliani Totti - klasa - wcześniej młody też ładnie kąsną ale Toldo wybronił. Na 3:0 znów Totti i mądry ruch Manciniego - zawiązali obrone Interu jak chciali. :roll: Byłem w szoku w 30 minucie bo Inter zaczą żywo ale tylko 5 pierwsze minut - Spalletti zagotował sie jak Vieira trafił głowa - bo taka bramka z niczego - na pewnu nie z gry - a tak dała nadzieje Nerazzurim. Dobry mecz Cambiasso chyba najlepszy po stronie Interu. W Romie defenywa czyscie wszysko. Teraz to taka gra jak Roma lubi - co prawda oddali troche pole ale celowo - szybko do przodu dwa trzy podania i wyjście na pozycje. To lubia - ale mamy już 3;2 :!: - głowa Crespo gra jak mało kto ! Pieknie się złożył :!: I teraz ta bramka z 45 minuty nabiera wiekszego znacznia :] Zobaczymy jak się skończy :P Nara bo Valencia zaczeła :] Nie chyba lepszy :P

Włoski komentator mówi "Adriano vs. Zlatan - najgorszy atak mundialu" :wink: Choć dziś Adriano wracał i biedał - dużo walczył ale to takie haotyczne - jest cieniem gracza który stzrelał bramki z 30 metrów - teraz Sero przyznam Ci racje co to naszej ostatnie rozmowy o sparingach - a Zlatan stał i czekał. I znów czekał :wink: Roma bez napastników :shock: na 3:0 w 44 minucie trzeba oddać Luciano że co jak co ale ustawić ich umnie że ..mowa :]

Wróć do „Włochy”