Noo..jak tutaj juz sie o tym pisze, to nie bede zozdwajal sie o tym meczu jeszcze w innych tematch..
Na poczatku chcialem pogratulowac..szczerze, szkoda mi bardzo tego Super pucharu...no ale co zrobic?! ja siedzialem tylko przed TV..
Pierwsza polowa zdecydowanie pod dyktando Romy..jak ja widzialem jak oni klepia sobie pileczke na 20/30 metrze od bramki Toldo, to bylem zachwycony...jeden, drugi, trzeci..mowie na tym sie nie skonczy, i nie skonczylo, problem w tym ze zaczeli strzelac pilkarze Interu;/..pom pierwszej polowie wszystko bylo oki..no ale na druga czesc spotkania, wygladalo jakby sie pozamieniali w szatni na koszulki, Roma niepotrzebnie zaczela bronic wyniku, i nietrafione zmiany Spala, ja mialem wrazenie ze on caly czas traktuje spotkanie jak sparing... wymienil Il Capitano za Mido...no porazka..przeciez Egipcjanin byl raptem 3 razy przy pilce..byl kompletnie bezproduktywny;/ a Inter punktowal dalej druga bramka to chyba blad ustawienia Doniego..zostawil Crespo miejsce przy pierwszym slupku..a trzecie to juz sam nie wiem..gdyby Mexes nie przesunal o 1 do tylu w kierunku bramki to by byl spalony..;/ bramka czwarta..tu jest moim zdaniem blad arbitra...faulu nie bylo Chivu w ogole nie dotknal Zlatana..no i Doni..pretensje to on mogl miec do siebie za zle ustawienie...za bardzo nie wiem czego on na nich tak wrzeszczal..sam mur ustwial...;/ czerwien dla Chivu byla juz chyba wynikiem zalamania, postawa arbitra po niby faulu na Zlatanie..;/
ehhh
chyba sie mowi trudno;/
Jednak to nie pierwsze 3-0 ktore roma traci w przeciagu jedego meczu...pamietamy mecze z Palermo czy z Chievo..nie gramy panowie do trzech bramek, ale do 90 min...o tym musza pamietac!!!
Sezon niebawem sie rozpocznie...a to wg mnie byla swietna inauguracja, i zaproszenie na SerieA dla wszystkich anty, ktorzy widza w Calcio tylko defensywe, brak bramek i nedzna kopanine:)
Pozdrawiam:)