Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 27 sie 2006, 9:53

Maju_FCI pisze:Nie wiem czy oglądałeś drugą połowę, ale właśnie w niej Inter pokazał, że jest drużyną mądre, przemyślane akcje przechodzące z lini obrony do środka, na skrzydła i na końcu w pole karne na napastników, nie wiem czym sie sugerowałeś pisząc to zdanie, bo jakos ja widziałem to inaczej. Zazdrość?

:shock: Ty Maju ale przeciesz Cris7 ma racje :!: I to było widać jak na tacy - Ty sie kierujesz ocena gry, gdy Roma oddała pola bo sadziłe że utrzyma 3;1 :roll: Troche radze obiektywnie na to popatrzeć - wcześniej Mancio zapadł by sie pod ziemie :roll: przeciesz on cieściej poprawiał z nerwów włosy niż Inter strzelał :P a Moratti z loży już szykował snajperka by go sciagnąć raz dwa bez zrywania umowy :wink: To juz Franciszek Smuda bardzie stara sie obudzić piłkarzy przy 2:0 - a ten usiedł na dupie i fikołki robił :wink: Lusi Figo to Wasz nowy trener ... Bo chyba nie powiesz mi że Mancio coś zmienił w grze po przerwie ? To Figo ..

A co to meczu to gratulacje na maxa bo pokazali "jaja" - tego meczu nie wygrał Inter a "przegrała Roma" - ale to nie zmienia faktu za grali do końca i pokazali wole zwyciestwa - bramka Vieiry kluczowa. Ten jeden bład Romy kosztował ich Puchar. 3:0 do przerwy była by inna gra. A Tak Vieira dał nie tylko nadzieja ale i pewnoscie ze jeszcze czas.

Radze że oceniać Interu po drugiej połowie bo to jest złodne jak 3;2 Legi z Górnikiem [3;2 czyli meczyli się ? no własnie] ewidetnie Roma oddała pole gry - wyszli z założenia 3:1 czyli może to utrzymać - mieli okazje grają już swoją krótką szybko piłke - ale nie wykorzystki i Crespo jeszcze bardzie wlał nadzieje w serca :wink: Teraz po meczu Spelletti pewnie wie ze za wcześnie sciągna Tottiego i że oddali pola co było najwiekszym błedem.

Akcja Aquilani Totti i wejscie jak w masło w obrony Interu było max :wink: w drugiej połowie Crespo i strzał głowa z niczego :] Złożył sie tak szybko - wyprzedził Chivu na 2 metrach. Jak to kiedyś powiedział ktoś to co nie jeden nie strzelił by noga Crespo strzeli głowa :P

Zapowiedz sezonu max :] :twisted: Mecz w którym wiele się działo było piękna bramki. Teraz czas na sezon i walke o scudetto ... już się nie moga doczekać :roll:

Gratulacje Nerazzurim :!: i dla Romy też :!: bo w pierwszej połowie postawił bym nanich dom :P Bez napastników 3:0 w 44 minucie...

Wróć do „Włochy”