Tak zwal wszystko na Mancio LOLLLLLLLLL!!!!!!! a co on mial podczas trwania meczu zrobic czlowieku!? wez ty sie puknij w glowe bo twoje herezje juz nas wszystkich smiesza!!! Zal mi sie robi jak piszesz takie bzdury, nie masz pojęcia co się w przerwie wydarzyło w szatni Interu, a swoje wypociny tu pakujesz. Jakby w takiej sytuacji znalazl sie Milan to byś Ancelottiego ponad niebiosa wychwalał! Nie potrafisz przyznać, że Inter jest mocny w tym roku, mocniejszy niż zawsze to nie, ale przynajmniej tej swojej gadki tu nie wtrącaj. Po 2 to nie trener gra tylko piłkarze!Zaza pisze:Maju_FCI pisze:Nie wiem czy oglądałeś drugą połowę, ale właśnie w niej Inter pokazał, że jest drużyną mądre, przemyślane akcje przechodzące z lini obrony do środka, na skrzydła i na końcu w pole karne na napastników, nie wiem czym sie sugerowałeś pisząc to zdanie, bo jakos ja widziałem to inaczej. Zazdrość?
Ty Maju ale przeciesz Cris7 ma racje
I to było widać jak na tacy - Ty sie kierujesz ocena gry, gdy Roma oddała pola bo sadziłe że utrzyma 3;1
Troche radze obiektywnie na to popatrzeć - wcześniej Mancio zapadł by sie pod ziemie
przeciesz on cieściej poprawiał z nerwów włosy niż Inter strzelał
a Moratti z loży już szykował snajperka by go sciagnąć raz dwa bez zrywania umowy
To juz Franciszek Smuda bardzie stara sie obudzić piłkarzy przy 2:0 - a ten usiedł na dupie i fikołki robił
Lusi Figo to Wasz nowy trener ... Bo chyba nie powiesz mi że Mancio coś zmienił w grze po przerwie ? To Figo ..