Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 27 sie 2006, 10:25

Nie wiem jaki sens mają takie wyliczenia :roll: Bo trzeba by jeszcze wziąść takie kwestie jak Calciopoli pod uwage :roll: Okno jeszcze trwa i zobaczymy co się wydarzy do ostatnich minut. Jednak jeśli tak sie zakończyło by jak jest na dzisiaj to jest na d u ż y m i n u s - mam nadzieje że zdają sobie z tego sprawe. Bo nas skład nadal jest na poziomie - ba wzmocniony jeśli popatrzymy na popszedni sezon i podstawową "11" ale tylko do ataku. Bo nikt nie zastapi Shevy. Ale to było pewne że teraz bedzie inny atak - w tym sezonie na pewno nie bedziemy mogli pochwalić się najlepszym atakiem w europie bo odszedł król tej strefy. A jeśli w klubie tego nie wiedza to nie mam pytań ...

Oliveira przeszedł wczoraj testy w Milan Lab - czyli po kontuzji nie ma śladu - ale jak pisałem on już strzelał bramki po powrocie do zdrowia. 12 jak mnie pamiec nie myli. Widziałeś wczoraj przyjechał na testy Alfa 166 :] ma gust koleś :P choć to pewnie nie jego auto :P Ale co ciekawe nadal nie ma stanowiska klubu :roll: Serwisy pisza Ufficiale - a tu cisza :P I dziwne ploty ...

Wróć do „Wracając Do Meritum”