kto tu ma brode wysoko? wogole o czym ty bredisz znowu? czy ja oceniłem mecz? mam gdzies gdzie sie Roma zamknela! napisalem o Mancinim a nie o meczu, jak nie masz argumentów to nic nie pisz! Może poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem by sie przydało jak nie wiesz o czym pisze i zmieniasz temat? I nie kumam po co te ironie w stosunku do Manciniego? co obraził cie czy kogoś z Milanu? a może ja obraziłem? żałosny jesteś nie masz normalnych argumentów to zaczynasz swoje herezje, mam nadzieję, że dobrze sie przy tym bawisz, ale jak dla mnie jesteś śmieszny!Zaza pisze:Maju Ty chyba naprawde masz jakies problemu ? okres sie spóznia ? Mancini to jest pośmiewisko trenerskiej ławki - ale oczywiscie możesz nie wizieć tego jak Roma "przegrała" jak oddała pola pozwalając Interowi ustawić obrona na 40 metrze, że to że się cofneli grają na utrzymanie 3;1 pozwoliło Interowi ich zamknąć na własnej połowie. Ale wiesz jak się nie chce tego widzieć to spoko. Przypomne Ci tą rozmoweSpalletti sam przyznał sie do błedu. Bo Roma przegrała wygrany mecz - nie zmiejsza to zasług Interu ale chyba troche bładzisz.
Zresztą wali mnie toBedzie sezon znów ocenisz prace Mancio
zwłaszcza że Pan Coppa teraz bedzie miał brode wysoko
![]()
Gratuluje
I jeszcze jedno krytykować Mancieniego to umiesz, a co powiesz na to jakie dobre zmiany zrobił w tym meczu? Crespo i Maicon? pfff tego to nie widzisz, tylko własny czubek nosa!