Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Maju_FCI
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: Maju_FCI » 27 sie 2006, 10:36

Zaza pisze:Maju Ty chyba naprawde masz jakies problemu ? okres sie spóznia ? Mancini to jest pośmiewisko trenerskiej ławki - ale oczywiscie możesz nie wizieć tego jak Roma "przegrała" jak oddała pola pozwalając Interowi ustawić obrona na 40 metrze, że to że się cofneli grają na utrzymanie 3;1 pozwoliło Interowi ich zamknąć na własnej połowie. Ale wiesz jak się nie chce tego widzieć to spoko. Przypomne Ci tą rozmowe :P Spalletti sam przyznał sie do błedu. Bo Roma przegrała wygrany mecz - nie zmiejsza to zasług Interu ale chyba troche bładzisz.

Zresztą wali mnie to :P Bedzie sezon znów ocenisz prace Mancio :P zwłaszcza że Pan Coppa teraz bedzie miał brode wysoko :P :lol:

Gratuluje :!:
kto tu ma brode wysoko? wogole o czym ty bredisz znowu? czy ja oceniłem mecz? mam gdzies gdzie sie Roma zamknela! napisalem o Mancinim a nie o meczu, jak nie masz argumentów to nic nie pisz! Może poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem by sie przydało jak nie wiesz o czym pisze i zmieniasz temat? I nie kumam po co te ironie w stosunku do Manciniego? co obraził cie czy kogoś z Milanu? a może ja obraziłem? żałosny jesteś nie masz normalnych argumentów to zaczynasz swoje herezje, mam nadzieję, że dobrze sie przy tym bawisz, ale jak dla mnie jesteś śmieszny!

I jeszcze jedno krytykować Mancieniego to umiesz, a co powiesz na to jakie dobre zmiany zrobił w tym meczu? Crespo i Maicon? pfff tego to nie widzisz, tylko własny czubek nosa!

Wróć do „Włochy”