Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 27 sie 2006, 10:52

Dobra jest masz swoje oczy a to że okularów nie założyłeś to nie moja wina - chyba że masz jakieś minus 23 :wink: Mancini - szpec od pucharów pocieszenia :wink: "Dzień dobry panie X" :lol: Włoski ma ładnie ułożone, ony tak gre ułożył.
Maju_FCI pisze:I jeszcze jedno krytykować Mancieniego to umiesz, a co powiesz na to jakie dobre zmiany zrobił w tym meczu? Crespo i Maicon? pfff tego to nie widzisz, tylko własny czubek nosa!

:shock: no własnie to był wiekszy szok że odrazu nie postawił na jednego z lisów pola Crespo lub Cruz - jeden kreatywny drugi konczący ale oczywiscie Adriano łączony z Real musi grać - a jest w takim razie jak "locha" na prochach. Przeciesz to tylko bym bardzie pokazuje jaki z niego trener gra dwójką DM w drugiej lini bez ofensywnego pomocnika na środku i wypuszcza w bój dwóch piłkarzy którzy maja taka sznute snajperska "jak on mysl trenerską" jeden Crespo zrobił wiecej dobrego niż ... piekna bramka głową a wczesniej kto miał głowa strzelać z napastników ? Ja nie wiem ale tu sie choc podstawy taktyki kłaniaja ... Gramy na dwóch rzemieśników - bez rozgrywajacego - czyli piłki na flanki i gramy skrzydłami wiec kto to ma kończyc w polu :shock: tylko Vieira ...

Przeciesz to jest pewne ze jeśli nie macie ofensywnego pomocnik na srodku to musi jeden z napastników grać jak sęp drugi hasać wokoł niego - od dziś sie piłką interesujesz :>? przeciesz to nie trzeba być Muorinho by widzieć blędy ... Polecam artykuły o tym :]

Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje :!:

Wróć do „Włochy”