Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Maju_FCI
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: Maju_FCI » 27 sie 2006, 10:56

Zaza pisze:Dobra jest masz swoje oczy a to że okularów nie założyłeś to nie moja wina - chyba że masz jakieś minus 23 :wink: Mancini - szpec od pucharów pocieszenia :wink: "Dzień dobry panie X" :lol: Włoski ma ładnie ułożone, ony tak gre ułożył.
Maju_FCI pisze:I jeszcze jedno krytykować Mancieniego to umiesz, a co powiesz na to jakie dobre zmiany zrobił w tym meczu? Crespo i Maicon? pfff tego to nie widzisz, tylko własny czubek nosa!

:shock: no własnie to był wiekszy szok że odrazu nie postawił na jednego z lisów pola Crespo lub Cruz - jeden kreatywny drugi konczący ale oczywiscie Adriano łączony z Real musi grać - a jest w takim razie jak "locha" na prochach. Przeciesz to tylko bym bardzie pokazuje jaki z niego trener gra dwójką DM w drugiej lini bez ofensywnego pomocnika na środku i wypuszcza w bój dwóch piłkarzy którzy maja taka sznute snajperska "jak on mysl trenerską" jeden Crespo zrobił wiecej dobrego niż ... piekna bramka głową a wczesniej kto miał głowa strzelać z napastników ? Ja nie wiem ale tu sie choc podstawy taktyki kłaniaja ... Gramy na dwóch rzemieśników - bez rozgrywajacego - czyli piłki na flanki i gramy skrzydłami wiec kto to ma kończyc w polu :shock: tylko Vieira ...

Przeciesz to jest pewne ze jeśli nie macie ofensywnego pomocnik na srodku to musi jeden z napastników grać jak sęp drugi hasać wokoł niego - od dziś sie piłką interesujesz :>? przeciesz to nie trzeba być Muorinho by widzieć blędy ... Polecam artykuły o tym :]

Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje :!:
lol a ten znowu swoje lol! stary nie gadam juz z toba bo naprawde nie ma o czym! chyba to ty jesteś ślepy jak nie zauważyłeś, że Figo schodzil z flanki i rozgrywał piłkę w środku pola, a w jego miejsce na skrzydło wchodził J.Zanetti! daruj sobie bo nie masz pojęcia o czym piszesz! zreszta każdy jest w błędzie tylko nie ty, najmądrzejszy i wszystko wiedzący, bo twój Milan gra ofensywnym pomocnikiem to już wszyscy muszą. Widzisz czasem coś poza czubkiem swojego nosa? Od tego są zmiennicy żeby w razie problemów wchodzić i pomagać. Trudno żeby trzymać na ławce niczego nie wartego zawodnika. Jakoś w 2 połowie Inter sobie świetnie poradził bez tego OFENSYWNEGO POMOCNIKA i ja nie zauważyłem, żeby go brakowało.

Wróć do „Włochy”