Akurat o Crespo nie musisz mi nic pisać bo dobrze go znam i wiem gdzie są jego słabe i mocne punkty, może nie wiesz ale pamiętam go z występów w Interze 3 lata temu. A jeśli chodzi o Figo to właśnie wczoraj zachowywał się jak rozgrywający i bardzo dobrze mu to wyszło, więc no comment. A na temat tego artykulu z taktyką to postawie wam tylko świeczkę [*] bo dla mnie to nie jest jakiś wzór tylko wasza polemika na ten temat, żaden z was nie jest trenerem, raczej nigdy nie będzie i nie ma tak na prawdę pojęcia o taktyce, jak można ustawić zespół i grać. Nie ma 4 czy 5 ustawień taktycznych jest ich od groma więc nie wciskaj mi na siłę jak ma grać Inter. Chyba, że masz uszczuplone pole taktyczne tylko do tych, jakimi gra Milan, z tego co widze Milan gra z rozgrywającym więc teraz na siłę chcesz wcisnać, że to najlepsza taktyka. Daruj sobieZaza pisze:Figo schodzil z flanki - Figo w tym meczu był wszedzie ... to tak poza konkursem. Co ztego ze zchodził jak nie miał nikogo w lini z obrońcami Romy - czy Ty naprawde nie rozumiesz ? kto miał głowa kończyć akcje Stanko Grosso Figo - kto z przednich formacji ? Wszedł lis Crespo jedna wrzuta bramkaChłopie przeciesz on gra chyba najlepsziej na świecie głową - a na pewno jest w 5 tych najlepszych specjalistów
Adriano w tym meczu noga tak celnie nie udrzył jak on głową....
Polecam - troche sie napisaliśmy dla takich jak Ty
Aha Figo schodził ? pamietasz jak fani Interu śmieli się z Juve CapelloNedved schodzi - Zambrotta uzupełnia go w pomocy a rozgrywa Cannavaro
I dwóch rzemieśników w drugiej lini na środku - za wczesnie na oceny i sugestie
ale poczekaj teraz fani Juve bedą szydzić