Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1496
Kibicuję: Inter Mediolan

Post autor: coco » 27 sie 2006, 12:31

Zaza pisze:Mancini to jest pośmiewisko trenerskiej ławki
w tym momencie przesadziłes ... kto sie z niego smieje ? Ancelotti który od 2 sezonów nic nie wygrał i zazdrosci ze sasiad zza miedzy zdobył chociaz PW i SPW ? czy ty jako zawistny kibic Milanu który robi wszystko aby wyniesc swój klub ponad niebiosa ? , mozna mówic ze jest cienkim taktykiem ale nie mów ze sie z niego smieja , ja mam do niego uprzedzenia i chciałbym aby odszedł ale nie wciskaj kitu ze sie z niego smieja
Zaza pisze:jeden Crespo zrobił wiecej dobrego niż
wychwalasz go bo grał chwile w Milanie , warto przypomniec ze to był dopiero 1 oficjalny mecz i Mancini miał prawo poeksperymentowac w ataku

Zaza pisze:pamietasz jak fani Interu śmieli się z Juve Capello
a pamietasz jak w 1943 naszczalismy niemcom do zupy ??

Zaza pisze:Już dwa lata śmieją się z Manciego że najpierw zgapia wzorce od Ancelottiego [patrz pozycja i gra Pirlo - Pizzaro] teraz od Capello [patrz Dwójka DM na środku drugiej lini]
a to niegrzeczny trener z tego Manciniego ze tak zgapia od wszystkich no no no .... Ty lepiej wez poprzegladaj ile klubów ma taka taktyke jak Juve czy Milan i nie mów ze Mancini komus cos kradnie badz odgapia , co jak co ale kazdy trener ma swoja wizje

Zaza pisze:Jeśli dla Ciebie Coppa Italia to szczyt marzeń to gratuluje postepu macie supercoppa
jak narazie dla was to jest rzecz nieosiagalna :lol:

Zaza pisze:trener uczy sie od innych ?
no tak zapomniałem ze Ancelotti do wszystkiego doszedł sam nikt mu nie pomagał nikt go nie uczył ... jednym słowem geniusz

Wróć do „Włochy”