w tym momencie przesadziłes ... kto sie z niego smieje ? Ancelotti który od 2 sezonów nic nie wygrał i zazdrosci ze sasiad zza miedzy zdobył chociaz PW i SPW ? czy ty jako zawistny kibic Milanu który robi wszystko aby wyniesc swój klub ponad niebiosa ? , mozna mówic ze jest cienkim taktykiem ale nie mów ze sie z niego smieja , ja mam do niego uprzedzenia i chciałbym aby odszedł ale nie wciskaj kitu ze sie z niego smiejaZaza pisze:Mancini to jest pośmiewisko trenerskiej ławki
wychwalasz go bo grał chwile w Milanie , warto przypomniec ze to był dopiero 1 oficjalny mecz i Mancini miał prawo poeksperymentowac w atakuZaza pisze:jeden Crespo zrobił wiecej dobrego niż
a pamietasz jak w 1943 naszczalismy niemcom do zupy ??Zaza pisze:pamietasz jak fani Interu śmieli się z Juve Capello
a to niegrzeczny trener z tego Manciniego ze tak zgapia od wszystkich no no no .... Ty lepiej wez poprzegladaj ile klubów ma taka taktyke jak Juve czy Milan i nie mów ze Mancini komus cos kradnie badz odgapia , co jak co ale kazdy trener ma swoja wizjeZaza pisze:Już dwa lata śmieją się z Manciego że najpierw zgapia wzorce od Ancelottiego [patrz pozycja i gra Pirlo - Pizzaro] teraz od Capello [patrz Dwójka DM na środku drugiej lini]
jak narazie dla was to jest rzecz nieosiagalnaZaza pisze:Jeśli dla Ciebie Coppa Italia to szczyt marzeń to gratuluje postepu macie supercoppa
no tak zapomniałem ze Ancelotti do wszystkiego doszedł sam nikt mu nie pomagał nikt go nie uczył ... jednym słowem geniuszZaza pisze:trener uczy sie od innych ?