fieldy pisze:nie szkodzi, trzeba się czymś zająć jak własna drużyna baty dostaje
bardzo sympatyzuje z Arsenalem i uwierz mi, ze ich przegrana jak zwykle bardzo mnie zasmucila : )
prosze bardzo: http://www.gunners.pl/index.php?subacti ... m=&ucat=2&fieldy pisze:nie widziałem wczoraj tych wypowiedzi - mógłbyś podać źródło ?
rozbawilo mnie przede wszystkim to, ze "nie zamierza zmieniac wlasnej polityki transferowej po JEDNYM NIEUDANYM MECZU" - w sytuacji kiedy Arsenal ma jeden punkt po dwoch pierwszych meczach Premiership i zanotowal najgorszy start w tych rozgrywkach od 15 lat, do tego po mowiac oglednie bardzo przecietnym poprzednim sezonie w Lidze Angielskiejfieldy pisze:nie wiem co ciebie tak tu rozbawiło ?
a takze to, ze wedlug niego "obecny zespol jest bardzo mocny". o tym, dlaczego uwazam ze to nieprawda, juz pisalem
ja go na przyklad nie skreslam. uwazam po prostu, ze jest na dzien dzisiejszy za slaby na Arsenal i powinien sie ogrywac w jakims slabszym klubieduch99 pisze:To dopiero pierwsze mecze i nie ma co skreślać Hoyta.
zgadzam sie. tylko czy to byla aluzja do mnie i co w ten sposob zamierzales udowodnic? : )RóżA pisze:Bezradnością można nazwać piątkową grę Barcelony która nie mogła nawet dostać się w pole karne Sevilli
guru pisze:Chlopcze milcz! Bardzo malo wiesz o grze Arsenalu, wiec sie nie wypowiadaj jak nie jestes obczajony w temacie, niektore teksty mnie rozbawily juz nie wiedzialem czy mam sie smiac czy plakac nie chce mi sie ich juz cytowac. martw sie nad poczynaniem sowjej druzyny gdzie MVP przypominal mi troche mnie jak gram na boisku- tracil glupio pilke i ma do sedziego pretensje ze go ktos dotknal albo pociagnal lekko za koszulke Najlepszy obronca LM, wielce doswiadczony byl jechany jak dziecko a co powisz na to- cienki Silvinho w pierwszym skladzie a Zambrotta na lawie Skoro Sevilla wygrala 3-0 to pomysl co bedzie w meczu z Chelsea?? Juz nie wspomne o Realu co z Barcy zrobi w lidze. Co do wczorajszego meczu to ja jestem wciaz optymista i nie ma co dramatyzowac
guru pisze:Nie interesuje mnie ile on ma lat tylko oceniam go po jego postach w , ktorych nie wykazal sie najwiekasza wiedza o Arsenalu tylko jego glownym celem jest nabic sobie troche postow i podniesc cisnienie kibicom AFC
[']
nic nie napisze. strach sie bac [']
najlepsze bylo z tym Realem
wyluzuj zia. pozdro 300 i 3maj fason
pewnie, mozna bylo stracic 6 pktguru pisze:ludzie zagralismy dopiero 2 mecze gdzie stracilismy 5 pkt. to duzo, ale nie jest najgorzej...