Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 27 sie 2006, 16:36

Sero pisze:Widzę, że niektórych naprawde zabolało zwycięstwo Interu i kolejny puchar "pocieszenia"

Sero mam do Ciebie prośbe ... mógł być znaleśc podstawowa składy Milanu - Juve w tym meczach o puchar Włoch w ostatnich latach ? Prosze Cie bo chyba masz braki ? A jaknie to prosze Cie milcz o.k ? Przepraszam za to ze tak wale z mostu ale chyba zapomniałeś kto do tych rozgrywek sie przykłąda ? Przeciesz to Puchar Pirelli jak już się utarło. Lepszy rydz niż nic ? hmm no tak :roll: Chyba za długo bylo nic i teraz lepszy "rydz"
Zico_FCI pisze:Zaza Co do meczu.[...]
Chyba przyznasz mi racje że Roma zagrał świetnie w pierwszej połowie - grała piłka szybko i wszystko co dobre wychodziło od Tottiego. Prawadząc 3;o bramka Vieira popsuła im plan i dała nadzieja Interowi. Chyba zgodzisz się ze mną że od tego momentu Spalletti wydał jasna komende bronimy. Co pozwoliło Interowi zamkną Roma - obrona Interu na 40 metrze zbierała te wybite piłki z zaczynała nowy atak - boczny pomocnicy wysoko pełnia role półnapastników itd. Ale to było spowodowane tym że on grali blisko siebie na 40 metrach własnej połowy. Gdyby pierwsza połowa skończyła się 3:0 było by po meczu bo Roma wyszła by inaczej nastawiona - próbowała grać swoja piłke od stanu 3;1 ba grała szybko dwa trzy podania i wyjscie na pozycje. Jednak z czasem bardzie sie cofali. Luciano za wcześnie sciągna Tottiego który jak mało kto w Romie umnie grać piłka i utrzymywac sie przy niej. To nie o to chodzi że Inter wygrał dla tego że był lepszy :!: Ale dla tego że Roma prowadząc 3:0 nie grała nadal tak samo. A bramka na 3;1 był kluczowa. Ja rozumiem że wy sie podniecacie koncowym wynikiem - bo warto - świetny mecz - piękna bramki ale chyba to jest tylko kolejny mecz przed sezonowy. ? I dla każdego mądrego fana Interu nie wynik powinny być ważny ale to jak Mancini stara sie poukładać ten nowy w jakim stopnu zespół. Bo jak ktos patrzy tylko na wynik to jest frajerem ['] na którego trzeba sikać ciepłym moczem bo to gówno nie kibic. Ja aż nie wierze że wy potraficie tylko ocenić końcowy wynik a braki i gre w pierwszej połowie macie w dupie - bo wynik tego meczu był naprawde nie ważny - tym bardzie jak zagrało w meczu hmm 4 nowych piłkarzy. To są bez cenne testy przed sezonem. Z których nie może wyciagać wniosków czy daleko idących opini ale juz pokazuja co nie co. Sądzisz ze naprawde Mancini zakłądał dostaniemy z 3:0 i zaczynamy grac ? Przeciesz piłka to też psychika - cos to nie wiedy jest ważniejsze niż taktyka. Bo Roma prowadzą 2:0 a nie 3:0 mogła by tak grac do końca ale jednak rozluznienie - nie uwaga itd Inter ich zniszczył gra gdy oni już tracili przewage. Bramka Crespo sprawiła ze Spalletti jeszcze bardzie ich wycował i Inter ich ukąsił jak trzeba ale na miłosć boska gdzie Intrer był wczesniej ? czy wy nie widziecie tego ? Bo gdyby Roma nie prowadziła 3:0 a 2:0 mogło by bys inaczej.

Mancini ? wychodzi Inter 4-4-2 z dwójka DM bez rozgrywakacego - czyli wyraznie gra flankiami i schodzacymy Figo i Stanko to środka - no to ja kompletnie nie wiem jak może było nie wystawić takich graczy od gry głowa jak Crespo i Cruz a piłkarzy który 70% czasu na bisku sa w okolicach 30 metra i hasają. To to miał to kończyć ? Zlatan który nigdy nie byl snajperem ? Przeciesz to widac jak na tacy :? Jesli Włoski komantator mówi: "Adriano vs Zlatan - najgorszy atak mundialu" to chyba nie przypomina tego dla tego ze współpraca sie układa. Jak może było wyjscie na dwóch gracz kreatywnych - szukających gry bez napastnika grajacego w lini z obrońcami goscie ? To kto to miał kończyć tylko Vieira ? Chyba rozumiesz mnie ? Bo wynik tego mecz mi latał :P Ważne by był piękny mecz i bramki - było w tym meczu wszystko :!: Ale jeśli Wy patrzycie na niego pod kątem wyniku to ładnie - życze powodzenia. I jeszce raz GRATULAJE :!:

Wróć do „Włochy”