Sero pisze:Widzę, że niektórych naprawde zabolało zwycięstwo Interu i kolejny puchar "pocieszenia"
Sero mam do Ciebie prośbe ... mógł być znaleśc podstawowa składy Milanu - Juve w tym meczach o puchar Włoch w ostatnich latach ? Prosze Cie bo chyba masz braki ? A jaknie to prosze Cie milcz o.k ? Przepraszam za to ze tak wale z mostu ale chyba zapomniałeś kto do tych rozgrywek sie przykłąda ? Przeciesz to Puchar Pirelli jak już się utarło. Lepszy rydz niż nic ? hmm no tak
Chyba przyznasz mi racje że Roma zagrał świetnie w pierwszej połowie - grała piłka szybko i wszystko co dobre wychodziło od Tottiego. Prawadząc 3;o bramka Vieira popsuła im plan i dała nadzieja Interowi. Chyba zgodzisz się ze mną że od tego momentu Spalletti wydał jasna komende bronimy. Co pozwoliło Interowi zamkną Roma - obrona Interu na 40 metrze zbierała te wybite piłki z zaczynała nowy atak - boczny pomocnicy wysoko pełnia role półnapastników itd. Ale to było spowodowane tym że on grali blisko siebie na 40 metrach własnej połowy. Gdyby pierwsza połowa skończyła się 3:0 było by po meczu bo Roma wyszła by inaczej nastawiona - próbowała grać swoja piłke od stanu 3;1 ba grała szybko dwa trzy podania i wyjscie na pozycje. Jednak z czasem bardzie sie cofali. Luciano za wcześnie sciągna Tottiego który jak mało kto w Romie umnie grać piłka i utrzymywac sie przy niej. To nie o to chodzi że Inter wygrał dla tego że był lepszyZico_FCI pisze:Zaza Co do meczu.[...]
Mancini ? wychodzi Inter 4-4-2 z dwójka DM bez rozgrywakacego - czyli wyraznie gra flankiami i schodzacymy Figo i Stanko to środka - no to ja kompletnie nie wiem jak może było nie wystawić takich graczy od gry głowa jak Crespo i Cruz a piłkarzy który 70% czasu na bisku sa w okolicach 30 metra i hasają. To to miał to kończyć ? Zlatan który nigdy nie byl snajperem ? Przeciesz to widac jak na tacy