FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: iceald » 27 sie 2006, 17:17

Powodzenia, Mark. I dzięki za mistrzowski sezon.
Może trochę szkoda osłabienia ławki i pozbawienia się solidnego zmiennika, ale MvB nie do końca sprawdził się w Barcelonie i przeprowadzka do Bayernu powinna wyjść mu na dobre. Szkoda, że do tego transferu nie doszło wcześniej :arrow: być może wtedy nie pozbyto by się Verdu i to on zajął by miejsce van Bommela na ławce. Chyba, że znowu coś pomyliłem i Verdu to inna pozycja :P Swoją drogą, ciekawe czy sztab będzie szukał jakiegoś pomocnika na miejsce Marka :?:

Co do powołań, to podoba mi się decyzja Rijkarda o pozostawieniu Belletiego, Sylvinho i (zwłaszcza) Ronaldinho w Barcelonie. Mecz odpoczynku na pewno im się przyda, zresztą przy tak szerokim składzie rotacja jest jak najbardziej wskazana :arrow: nie zdziwię się, jeśli na następną kolejkę powołania nie dostanie np. Messi czy Deco.
Jutro wg mnie szansę gry od pierwszych minut powinni dostać Zambrotta i Gudjohnsen. Obydwaj zdążyli się pokazać już z dobrej strony w poprzednich meczach i ich obecność na pewno nie wyjdzie drużynie na złe. Zambrotta na prawej obronie w miejsce Belletiego, Eidur za Ronaldinho a Gio za Sylvinho. Zamiast Motty - Edmilson. Reszta składu taka sama jak w środę; powinni dostać okazję do rehabilitacji :twisted:

Deco :king: :pijemy:

Wróć do „Hiszpania”