Prison Break

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: pablisso » 27 sie 2006, 21:17

bagg popieram cie :D PB nie grozi spadek formy :D Ja sie bardzo ciesze ze smierci Veroniki bo jej wiecznie smutna twarz w tym serialu juz mnie dobijala.. Ciekawe jaka role odegra Sara w nastepnych odcinkach... Oraz oczywiste motywy- jak uciekl Tweener, i czy udalo sie T-Bag'owi odzyskac swoja dlon :D I jestem ciekaw rozwoju sytuacji z LJ bo w trailerze widzialem ze Michael i Lincoln probowali go odbic... i ciekawi mnie rozwiazanie wspolnej ucieczki.. czy sie rozdziela i kazdy pojdzie w swoja strone np. po pieniadze D.B. Cooper'a alias Wesmorlanda czy lazdy tam gdzie planowal- C-Note do domu itp :) To co powiedziales o Agencie FBI to prawda, ale troche dla mnei przegiecie... Taki madry... Ciekawi mnie skad on wytrzasnal zdjecia Michaela- tatuazy, bo przed chwila skonczylem ogladac 1 sezon i nie widzialem w 22 odcinkach ani jednej sytuacji gdzie ktos mu robil dokladne zdjecia- np przedramienia, na ktorym mial wypisane o truciznie itp... a i motyw labedzie wyslanego sarze... podobno jacys zapalency rozszyfrowali ten kod i wyszedl im ciag liczb... Wedlug tych "ekspertow" jest to numer komorki Michaela- 9755867655... ciekawie zapowiada sie sezon :D

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”