Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 28 sie 2006, 10:33

No tak ale teraz chyba juz nikt nie wie po co Galliani był w Madrycie :roll: Nie Ronaldo - nie Robinho - teraz Cicinho wystawiony na liste transferowa :roll: Oliveira o włos ba niby na 100% choć nie ma informacji od klubu :roll: a że agentem Ricardo Oliveiry jest Robero Assis... to prasa nie pisze Galliani spotkał się z agentem Oliveriy a woli pisać - spotkanie - brat Ronaldinho - Galliani. :wink: Taktyka :P same tytułu są mocne :P I działają jak maja dzialać. Oczywiscie nie może zabraknąć innych nazwisk od Adriano po Iaqunite. Ale ja zauważyłem że to juz cały czas odgrzewane kotlety :roll: To juz się zrobiło nudne. Pozostało kilka dni i jesli tak sie zakończy mercato to może je na minus zaliczyć i to duży. Zauważcie ze klub nadal nic nie komentuje.

Wczoraj ziomek mi mówił że gdzies wyczytał teze że własnie tam ma byc że prasa pisze o komplikacjach. Oliveira przeszedł testy z Milan Lab by ... Atletico miało pewnoscie że jest sprawny w 100% - wiadomo jaka sławą i renoma cieszy się Milan Lab w europie. Mogli go prześwietlić w 100%. Choc to nadal takie naciągane i tak naprawde nie ma żadnych faktów. Tak jak Nerwowy pisze tak mogło być ale ile już było takich teori ? Nie ma sensu juz spekulować bo teraz nic nowego nie wymyslą. Przez to okno przewineło sie tyle nazwisk że :roll: Ja już mercato zamknełem - celowo ! - i uznaje je na minus :? duży minus przez dwa nazwiska... A czy cos sie wydarzy jeszcze to zobaczymy. Może zbliansują minusy...

Wróć do „Wracając Do Meritum”