mercato

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

mercato

Post autor: nerwowy » 28 sie 2006, 11:13

Nie no poczekajmy jeszcze chociaz do konca mercato z tymi rozliczeniami. Wiem, ze jesli dzialacze zostawia to tak, jak jest to troche im sie oberwie, ale pamietajcie, ze dopoki pilka w grze wszystko jest mozliwe, jak mawial pan Kazimierz Gorski. Dlatego okazmy jeszcze troche cierpliwosci, jako wierni sympatycy klubu i zaczekajmy do konca meczu, bo inaczej bedziemy tylko zwyklymi piknikami. Ja dostrzegne i tak plus tego mercato, jesli tylko do klubu nie trafi Ronaldo. :D Co do Oliveiry to bedzie to solidne wzmocnienie, aczkolwiek nie rzuca on mnie na kolana. Czy klub cos szykuje w sprawie Torresa to sie dopiero okaze. Jesli juz to mercato ma byc bez zadnych bomb to proponuje jednak zaklepac transfer Sobisa, ktory moze miec podobne wejscie w Milanie do Kaki. Warto zaryzykowac takie rozwiazanie. W kazdym razie trzeba rowniez pamietac, iz pan Berlusconi wraca na swe stanowisko dopiero 1 wrzesnia, a dobrze wiecie, jak on lubi budowac swoj mit w spektakularnym stylu... To nie w stylu pana Berlusconiego wracac z niczym, wiec bardzo by wszystkich rozczarowal, gdyby w ten sposob postapil. Mysle, ze on rowniez o tym wie i cos specjalnego dla nas przygotowal. Moze nawet nie jedna niespodzianke. W najgorszym wypadku sam pan Berlusconi bedzie prezentem, a raczej spritem, a my pragnieniem.

Wróć do „Wracając Do Meritum”