A jednak sprawa na nowo odżyła. Van Bommel: "Opuściłem Barcleonę, ponieważ nie dostałem gwarancji, że będę grał co tydzień" - powiedział.Martinho pisze:Spojrz na moj podpis. Nawet jezeli przyjdzie van Bommel to Owen nie odejdzie. Jak napisal Ebi w wieku 29 lat mozecie go sobie wziac.Manumef pisze:Działacze Bayernu Monachium poinformowali, że Manchester United zakończył starania o Owena Hargreavesa. Gill odpuścił w końcu. Szkoda, choc na pewno trudno byłoby go wyciągnąć. Chyba, że... Mark van Bommel dołączy do druzyny z Bawarii. Niemeckie dzienniki podały informację, jakoby Holender miał zasilić monachijski klub.
ManU dzisiaj gra z Watford. Wie ktos o kontuzjach jakie sa w ManU? Bo noe wiem czy warto stawiac na nich w tym meczu wieksza kase...
"Ale w Bayernie Monachium szanse na to są o wiele większe - tak mi powiedziano, gdyż z klubu odszedł Ballack, a bliski odejścia jest Hargreaves."
Jeśli Holender mówi prawdę, że w Bayernie pogodzono się z odejściem Hargreaves'a to być może na dniach zawita na OT. Wydaje się, że były Barcelonista dał plamę taką wypowiedzią, bo nie sądzę,aby to była właściwa osoba to udzielania takich informacji
Ale ja widać spekulacje jeszcze się nie zakończyły. I do czwartku będą jeszcze trwać. I jakby się Rummenige nie zarzekał, to o odejściu Owena jest cały czas głośno i sprawa jest wciąż aktualna.