Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: Cris7 » 28 sie 2006, 14:05

Martinho pisze:
Manumef pisze:Działacze Bayernu Monachium poinformowali, że Manchester United zakończył starania o Owena Hargreavesa. Gill odpuścił w końcu. Szkoda, choc na pewno trudno byłoby go wyciągnąć. Chyba, że... Mark van Bommel dołączy do druzyny z Bawarii. Niemeckie dzienniki podały informację, jakoby Holender miał zasilić monachijski klub.
Spojrz na moj podpis. Nawet jezeli przyjdzie van Bommel to Owen nie odejdzie. Jak napisal Ebi w wieku 29 lat mozecie go sobie wziac.

ManU dzisiaj gra z Watford. Wie ktos o kontuzjach jakie sa w ManU? Bo noe wiem czy warto stawiac na nich w tym meczu wieksza kase...
A jednak sprawa na nowo odżyła. Van Bommel: "Opuściłem Barcleonę, ponieważ nie dostałem gwarancji, że będę grał co tydzień" - powiedział.

"Ale w Bayernie Monachium szanse na to są o wiele większe - tak mi powiedziano, gdyż z klubu odszedł Ballack, a bliski odejścia jest Hargreaves."

Jeśli Holender mówi prawdę, że w Bayernie pogodzono się z odejściem Hargreaves'a to być może na dniach zawita na OT. Wydaje się, że były Barcelonista dał plamę taką wypowiedzią, bo nie sądzę,aby to była właściwa osoba to udzielania takich informacji :twisted: Nie jestem też pewien źródła tej wypowiedzi, bo w newsie na DP jej nie podano.

Ale ja widać spekulacje jeszcze się nie zakończyły. I do czwartku będą jeszcze trwać. I jakby się Rummenige nie zarzekał, to o odejściu Owena jest cały czas głośno i sprawa jest wciąż aktualna.

Wróć do „Anglia”