Juve czy Inter?????????

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 01 gru 2004, 21:47

Di Canio pisze:Tomusmc alez mozesz mnie ingorowac ale pamietaj ze to nie ja wyrazilem sie pogardliwe przed chwila pierwszy na temat innego klubu
No niech zobaczymy co tam sie dzialo...
Di Canio pisze:Noo i padł bardzo dobry wynik. Remis napewno uspokoi zapędy zbufoniałych fanów obu drużyn. :twisted:

FORZA LAZIO
Ooo jestesmy zbufoniali? hmm nie znam znaczenia tego słowa wiec sie nie bede wypowiadał.
Di Canio pisze:13 miejsce powiadasz! tylko zobacz ile punktów straty ma Lazio do miejsca 4 miejsca, dokladnie 3. A wracajac do meczu to twoje rozgwiaździone Ju.e pokazało na San Siro jak się wygrywa z mistrzami remisu w tym sezonie.
Hmm zobaczymy jak Lazio sobie poradzi. Oczywiscie zycze im wygranej zeby w koncu Inter przegrał. I co chciałes wstawic za literke w miejsce kropki (Ju.e)? bo napewno nie "v".
Di Canio pisze:I bardzo dobrze, bowiem wszelkie objawy koksowania trzeba należycie srogo karać ku pzrestrodze innych. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nie wspominając juz o tym. Duzo osob tak pisze i sie juz przyzwyczaiłem.
Di Canio pisze:Co nazywasz chamstwem bo nie rozumiem.
ja chamstwem nazywam to ze banda koskiarzy gra jeszcze w serie A.
O kim mówię sam sobie skojarz.
A tutaj przegiąłeś pałe juz konkretnie. I ty nie czujesz sie winny? w kazdym poscie najezdzasz na Juve przy czym nie ma bluzgania na Lazio. Stary bez ciebie tu było naprawde fajnie bo moderatorzy zajeli sie "niepotrzebnymi smieciami" i je poprostu wyrzucili (nie mowie tu oczywyscie o tobie pod zadnym wzgledem). Nagle pojawiasz sie ty i krytykujesz bo tak cie mamusia rozpiesciła i kupiła ci komputer, nie wspominajac o necie...wiec jak mozesz to przymknij sie łaskawie chociaz troche :!:

Wróć do „Wracając Do Meritum”