Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Premo » 28 sie 2006, 21:13

RealFan - ech przeoczyłem :P
makis pisze:Zdjal z boiska Cassano, ktory jako jeden z nielicznych zagrazal bramce Villarreal, zastepujac go kompletnie zagubionym Gutim
Antek rzeczywiście grał dobrze, ale w pierwszej połowie. W drugiej grał gorzej i nie dziwię się dlaczego został zmieniony (poza tym nie wiadomo jak u niego z kondychą :P :lol: ). Nie wiem dlaczego Capello na siłę próbuje znalezć dla Gutka odpowiedniej pozycji na boisku. Na lewej stronie zagrał beznadziejnie.

Pojawiła się informacja, że Gravesen, P. Garcia, Helguera (nic nowego) i Juanfran (nowość :shock: :? ) są na wylocie. Przed sezonem byłem przekonany, że nie jest nam potrzebny prawy skrzydłowy, bo mamy Balboe i właśnie wspomnianego Hiszpana. Jeden już odszedł, teraz czas na Juanfrana? Ech myślę, że pozybywanie się tego gracza jest głupotą totalną. Becks i Cicinho to chyba za mało. Szczególnie że Becks jest bocznym pomocnikiem a teraz i tak jest kompletnie bez formy, a sam Cicinho to za mało. Co prawda z Villarreal za Anglika wszedł Robson, ale widać, że nie czuje się za dobrze na tej pozycji.

Wróć do „Hiszpania”