Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: PiDi » 29 sie 2006, 7:32

JAk podaje koptalk Alves nie wyklucza przejścia na Anfield

Daniel Alves ma nadzieję, że menedżer Liverpoolu, Rafael Benitez powróci do negocjacji z FC Sewillą.

Sprawa brazylijskiego prawego obrońcy przycichła po tym jak odmawiano wielokrotnie sprzedaży zawodnika, a tymczasem zawodnik nie wyklucza możliwości, iż zwiąże się z Liverpoolem w przyszłości.

Alves, pytany przez dziennikarzy o zainteresowanie jego osobą Liverpoolu odpowiadał: „Dopóki okienko transferowe jest otwarte, nie mogę powiedzieć na 100%, że zostanę w klubie.”

„Zostało już tylko kilka dni. Jedyna rzecz jaka mnie martwi to mecz z Levante – wtedy właśnie okienko zostanie zamknięte. Wtedy będziemy wiedzieć jakie decyzje zostały podjęte.”

„Oczywiście tak wielki sukces jak pokonanie Barcelony musi zostać wzięty pod uwagę w moim wyborze.”

„Jestem bardzo szczęśliwy tutaj, w Sewilli i oczywiście nie będzie zaskoczeniem jeśli tu zostanę, ale muszę myśleć o przyszłości mojej żony i córki.”

„Podobne rzeczy miały już tutaj miejsce jakiś czas temu – mój były kolega z klubu, Sergio Ramos, zagrał pierwszy mecz w Hiszpanii, a mimo to odszedł z klubu.”

„Niczego nie możemy być pewni na dzień dzisiejszy.” – zakończył Daniel Alves.

8) Liczę ciągle po cichu na to, że Dani będzie naszym piłkarzem 8)

Wróć do „Anglia”