Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 29 sie 2006, 14:29

Jeżeli to prawda z Trezeguet to sam nie wiem co myśleć :?
Mamy pięciu napastników ale,no własnie jest to ale.
Ole la mnie legenda i świetny zawodnik tylko nie na 90 minut w każdym meczu. W spotkaniu z Watfordem zagrał bardzo mizernie i nie powinien wychodzić w pierwszej jedenasce tylko na końcowe 30 minut :)

Rossi wielka niewiadoma w tym sezonie jeszcze nie dostał szansy na pokazanie się w Premiership wątpie czy ją dostanie w trzech kolejnyh meczach :roll: W rezerach strzelił dwa gole a w czawartek pewnie też coś cyknie ale trzeba pamiętać że to tylko rezerwy.

Roo i Saha do nich nie mam żadnych zastrzeżeń i jeżeli beda zdrowi to duet podstawowy i rola w drużynie niepodważalna

Samith kolejna wielka niediadoma bo trudno oczekiwać że po tak długiej kontuzji nagle zacznie grać i strzelać bamki na zawołanie. Typowy snajper z niego nie jest jak już to zmiennik Roo którego się poprostu nie zmienia bo to grzech :)

Mamy dwoch pewniaków i trzy niewiadome w ataku wiec na miejscu Fergiego bym ... na szczesicie nie jestem na jego miejscu :wink:

A na koniec dobra wiadomość w niedizela Fraizer Campbell strzelił dwa gole dla Antwerp. Ziomy z Belgii wygrali 4:1 z naszych zagrali Frazier, Evans,Mamam,Simpson :wink:

Wróć do „Anglia”