Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 29 sie 2006, 17:11

Niggaz pisze:Zajebiście Rossi. Na czym opierasz swoje przypuszczenia? Ciekaw jestem bardzo więc liczę, że odpiszesz przedstawiając całą gamę arguementów przemawiających za tym, że Betis bez Joaquina w składzie będzie grał (grałby) lepiej.
Zajebisie a na czym ty opierasz swoje przypuszczenia o tym że Betis bez Joaquina by walczył o pozycje 14-20 :roll:
Ja opiram na tym że jak mowilem najlpeszy zawodnik zespołu jest czasem jego przeklenstwem. Joaquin według ciebie ciebie ciagna gre Betisu-OK
Wystracz że miał słąbszy dzień albo dobrze został przykryt i dupa zbita zespoł nic nie gra. Jeżeli odpowiedizalnośc za "ciągnięcie" :) gry jest rozłożona na wielu zawodników wtedy takie sytuacje nie mają miejsca. W zespole jest potzrebny lider ale nie taki co jak go zabraknie to reszta nie wie jak grać :roll: Oczywisie nie zawsze to sie sprawdza ale są takie przypadki a zapomniałem to tylko moje przypuszczenia :roll:

Niggaz pisze:Na pewno łatwiejsze to niż pojedynki z drużynami niemal zawsze lepszymi od własnej biorąc na dodatek pod uwagę, że od Ciebie najwięcej zależy.
Nie mi oceniać czy łatweij być na świeczniku przez tyle lat co Ryan czy pchać wozek zwany Betisem któy i tak nigdzie nie dojechał :roll:

Niggaz pisze:Dobrze powiedziane. To jest banał. Najważniejsze są umiejętności połączone z właśnie z zaangażowaniem, charyzmą i determinacją. Niestety bez odpowiednich umiejętności nigdzie nie zajdziesz
Ja umiejętność stawiam na drugim bądzi trzecim miejscu wyżej oceniam mózg i wole walki. Są wyjątki Ronaldinho,Rooney,Zidane ci piłkarze nie podchadza pod te kryteria :)
Wiesz mi jeżeli jests odpowiednio zmotywowany to możesz góryprzensc. A dzieki ciezkiej pracy mozna nabyć uniejętność.

Wróć do „Hiszpania”