Zajebisie a na czym ty opierasz swoje przypuszczenia o tym że Betis bez Joaquina by walczył o pozycje 14-20Niggaz pisze:Zajebiście Rossi. Na czym opierasz swoje przypuszczenia? Ciekaw jestem bardzo więc liczę, że odpiszesz przedstawiając całą gamę arguementów przemawiających za tym, że Betis bez Joaquina w składzie będzie grał (grałby) lepiej.
Ja opiram na tym że jak mowilem najlpeszy zawodnik zespołu jest czasem jego przeklenstwem. Joaquin według ciebie ciebie ciagna gre Betisu-OK
Wystracz że miał słąbszy dzień albo dobrze został przykryt i dupa zbita zespoł nic nie gra. Jeżeli odpowiedizalnośc za "ciągnięcie"
Nie mi oceniać czy łatweij być na świeczniku przez tyle lat co Ryan czy pchać wozek zwany Betisem któy i tak nigdzie nie dojechałNiggaz pisze:Na pewno łatwiejsze to niż pojedynki z drużynami niemal zawsze lepszymi od własnej biorąc na dodatek pod uwagę, że od Ciebie najwięcej zależy.
Ja umiejętność stawiam na drugim bądzi trzecim miejscu wyżej oceniam mózg i wole walki. Są wyjątki Ronaldinho,Rooney,Zidane ci piłkarze nie podchadza pod te kryteriaNiggaz pisze:Dobrze powiedziane. To jest banał. Najważniejsze są umiejętności połączone z właśnie z zaangażowaniem, charyzmą i determinacją. Niestety bez odpowiednich umiejętności nigdzie nie zajdziesz
Wiesz mi jeżeli jests odpowiednio zmotywowany to możesz góryprzensc. A dzieki ciezkiej pracy mozna nabyć uniejętność.