AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: goofii » 29 sie 2006, 21:00

Mirko w Romie 8) :P jak dla mnie bomba :twisted: az wypije za to :beer: ale bedzie dzis balecik po takiej wiadomosci :mike:

W koncu sie Lecce ogarnelo i puscilo go za rozsadna cene a nie jakies 11 mln za cala karte :roll: Mam nadzieje ze pokaze Mido jak sie naprawde gra w ataku ... bo ten pionek sam sobie kupil bilet z Rzymu po tym jak przed meczem SC jak uslyszal ze nie gra w podstawie to zaczal sie burzyc ... pionek jeden :evil: ... w Spurs tez bedzie siedzial :P

Ale mimo wszytsko to nie koniec transferow ... nie moze byc koniec :twisted: Lewa obrone trzeba uzupelnic ... nie wiem po co sprzedawali Cufre robiac se tylko kolejnego klopotu ... chyba ze Monaco dobre pieniadze daje :roll: ... jak sie potwierdza ploty o Lee to bedzie bomba :P z Mancinim beda ciagneli ta lewa strone :twisted: .

Z tego co mozna przeczytac mlody braziliano Defendi Rodrigo zastapi starego wyge Kufuora na stoperze ... bo Sami chyba zakotwiczy w Livorno albo gdzies indziej ... ale na bank nie w Romie :lol:

No i pozostaje jeszcze skrzydelko ... nie po to Alvareza wypozyczali za psie pieniadze zeby nikogo nie sprowadzic ... pisza ze sprawa Esposito stanela :roll: ... ja wierze ze Roma skupila sie Mirko a teraz rudzy po Maura :twisted: A jak nie to niech skieruja sie w strone Semiolego ... Chievo sie ogarnie i spusci cene jak Lecce i bedzie bomba ( szczegolnie ze nie moze grac Franco w LM ) :P

:twisted:
FORZA ROMA
:twisted:

Wróć do „Włochy”