Ja spokojnie poczekam do rundy rewanzowej. Tam wyniki juz musza być. Teraz wszystko powoli sie kształtuje i zgrywa. Wiadomo, ze Lech narazie ładnie gra w pilke i jego gra napewno jest interesujaca, Zaryuzykuje i powiem, że Lech gra obecnie najładniej, ale oczywiscie ładna gra nie idzie narazie z wynikami. Przypominam, ze Zagłebie takze od razu nie grąło wielkiej piłki, a do tego w Lechu jest narazie do sprawdzenia ponad 20 pilkarzy, a prawdziwa selekcja nastapi dopiero zima. Choć ja juz bym zrezygnował z Dembiny, choc to postac promujaca nowe oblicze Lecha i w koncu zakupił jakiegos obronce, moze w zamian za Kikuta...
30.08.2006
Dzisiaj na stronach Lech i Korony podaja info jakoby bliska była realizacja wymiany Milcanski-Drzymont. Dla mnie to nawet dobra wiadomośc. Nasza defensywa jest dziurawa głoanie za sprawa Kucharskiego - Wojtkowiaka. Drzymont sporo grał w zeszłym sezonie na przyzwoitym poziomie, a Ilan u nas raczej miejsca narazie nie ma wiec i za nim nie bede tesknic w napadzie zostanie Dembina, Reksio, Wachowicz, Zaki, Pitry...