Ja już mam dość tych spekulacji i wierze że Reyes i Adriano będą w Realu choć będzie bardzo ciężko.RealFan pisze:(L)egionista - ale nikt się nie podpala To są oczywiście tylko spekulacje, jednak tym razem mogą mieć potwierdzenie w faktach. Zbyt ładnie jest to powiązane.
Insynuujesz że Bestia jest słabyRóżA pisze:Już nie raz i nie dwa mówiłem że atak mamy w tym momencie słabo dysponowany (jedynie Robin pokazuje się z dobrej strony, ale brak wykończenia ). Pomimo że strzelili tylko jedną bramkę to wątpię, aby Bestia zdołała się przecisnąć przez Henry'ego i Persiego.
Wymysł nie wymysł w każdej spekulacji jest ziarnko prawdy.Oficjalne stanowisko to jedno a słowo Reyesa że chce odejść z Arsenalu to drugie.RóżA nie dementuj bo ty nie jesteś od tegoRóżA pisze:Równie dobrze może to być wymysł prasy. Oficjalne strony jak na razie nic nie podały oprócz wcześniejszych słów Reyesa (I did not say this words ). Logika.
Reszty doniesień dementował nie będę, bo w tym momencie sam już się pogubiłem. Wszystko rozstrzygnie się w nadchodzących 14 godzinach
Ja kończe bo ide nie pytajcie gdzie.Żegnam