Polonia Bytom (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Bobohawk » 31 sie 2006, 10:55

Cloner nie martw się ja przeczytałem tego i tamtego posta :D Więc jednak ktoś jest :)
Najbardziej co mnie ostatnio cieszy i zapewne wszystkich kibiców, to skuteczność której zawsze w Bytomiu brakowało. Jak na razie to największym hitem transferowym okazał się Mężyk :) Ale znając życie, po dobrym sezonie u nas będzie tak jak z Rybskim, czyli poprostu nam go zabiorą :? Zauważyłem, że nasi Poloniści ostatnimi czasy jak już strzelą jedną bramkę to idą za ciosem i dobijają przeciwnika w krótkim czasie kolejnymi :) I to jest właśnie sposób i pomysł na grę :) Cieszy, że z beniaminkami nie straciliśmy punktów, a pokazaliśmy im miejsce w szeregu. Jednak teraz nie pora na zachwycanie, bowiem to dopiero początek sezonu, a o zapewnienie utrzymania jeszcze daleko. Jednak gramy dobrze, czasami nawet bardzo dobrze i w pełni zasługujemy na utrzymanie. Szkoda trochę punktów z Kmitą, ale mówi się trudno i gramy dalej.
Teraz czeka nas mecz z Lechią w Gdańsku i jeżeli Polonia podtrzyma obecną formę, to powinny być kolejne trzy punkty :) Kto wie może jeszcze powalczymy o awans do Ekstraklasy :lol:

Wróć do „Polska”