Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2439
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 31 sie 2006, 21:02

Marca napisała taaakie info :wink: Ja jednak wolę poczekać na informację oficjalną :wink: Nawet numer wiedzą, jaki dostanie :lol:

Z tą "magią liczb" to bym jednak nie przesadzał. 19 numerem pechowym :roll: To pora, żeby ten kto go otrzyma (Reyes?) zmazał tą plamę niesławy 19-stki :wink:

W Raul'u Bravo na stoperze podoba mi się bardzo wiele i też uważam, że jest zmiennikiem nr.1 Bardziej niż mecz z Arsenalem, czy Villareal przypadł mi do gustu jego występ w ostatnim Gran Derby, o tym już jednak pisałem kilka stron wcześniej :D Nie uważam natomiast, że jest lepszy od Sergio Ramos'a :P Wciąż czekam aż (L)egionista poda mi tą zatrważającą gamę argumentów, za którymś z czwórki wspaniałych, dlaczego to on, a nie Ramos powinien grać w wyjściowym składzie :)

EDIT

(L)egionista - ale jakie słowa ja Ci wciskam :?: Żadnych :P Sam jednak grzecznie przyznałeś, że lepszego od Cannavaro i Sergio nie mamy :D Ale widzisz, ja prosiłem abyś wskazał tylko jednego lepszego i tego też nie byłeś w stanie wykonać. Czyli Ramos powinien grać w pierwszym składzie, cieszę się, że wreszcie się zgadzamy :D
Ostatnio zmieniony 31 sie 2006, 21:08 przez Kluchman, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Hiszpania”