Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 31 sie 2006, 23:05

RóżA pisze:Szczerze mówiąc to wolałbym żeby pozostał u nas Reyes
a kto by nie wolał ?
Już nie miałem nic pisać, bo mi do śmiechu wcale nie jest, ale ejdnak coś napisze.
Źle sie stało, że przychodzi Baptista, już nawet nie chodzi o to, że odejdzie Reyes, bo i tak by odszedł, jak nie w zimie to za rok. Wiec im wcześniej tym lepiej, troche moga dziwić te tlumaczenia Reyesa, że nie może się zaaklimatyzowac, że język za trudny - jak 2 lata miejszka na wyspach i wszyscy do niego po angielsku mówią, no nic, widocznie nie ma głowy do języków. W Hiszpani nie bedzie miał tego problemu, to pewnie znów zacznie dużo goli zdobywac.
Ale odbiegłem troche od Bestii, otóż - nie wydaje mi się aby piłkarz, który co chwila zmienia zdanie był dobrym wzmocnieniem dla zespołu. Przed rokiem wybrał Real - bo chciał paszport UE dostać, nie wiem czy dostał, mało mnie to teraz interesuje. Choć pewnie dostał jak postanowił się przenieśc na wyspy. Nagle zapałał miłościa do Kanonierów, bo w Realu ne ma szans na grę - nie takich piłkarzy powinniśmy kupować.

Tak więc dla mnie ostatni dzień okienka [zreszta jak i ono całe] nie jest szczęsliwy. Pozbyliśmy się świetnego piłkarza, w dodatku z skrydłowego, ze słabiej obsadzonej lewej strony, a w jego miejsce pozyskaliśmy pomocnia/napastnika - którego nie potrzebowaliśmy.

Wróć do „Anglia”