Messi E2 Ronaldinho pisze:Czy to napewno było to z inicjatywy Roberto
Tego na 100% nie wiem, ale najpewniej piewszy krok zrobił Soler. Ale głowy sobie uciąć nie dam (no chyba że za 5 zł).
nerwowy pisze:Nie zgodze sie z toba Pisakk, ze Ayala to zwykly sprzedawczyk, gdyz konflikt z Argentynczykami wyniknal z winy dzialaczy klubu
To nie tak. Konflikt wynikł z "winy" Carboniego, który nie wiedział, że Ayala zawarł już z zarządem (chyba z samym Solerem) ustne porozumienie, że kontrakt zostanie przedłużony na tych samych warunkach. Carboni w negocjacjach z Argentyńczykiem zaoferował mu kontkat gorszy w drugim roku jego trwania. I wtedy Ayala ni z tego ni z owego wyjechał do Argentyny! Była to też forma buntu wobec potraktowania Aimara. Czy profesjonalista tak postępuje? Zresztą w przeszłości Ayala już chciał wymusić transfer do Realu Madryt...
nerwowy pisze:Wedlug mnie nie mozna zapominac setek meczy i wielu lat, w ktorych Ayala dzielil i rzadzil obrona Nietoperzy. Za to nalezy mu sie szacunek
Według mnie na szacunek pracuje się cały czas...Ayala go skutecznie wymazał.
nerwowy pisze:Nie zgodze sie, iz Ayala nie mial juz gdzie odejsc, gdyz wlasciwie do ostatnich chwil mial okazje na transfer do Villarreal, czy tez Realu Madryt
A kto tak pisał?
el_loko pisze:No nie wiem, Silva chybalepiej sie sprawdza na pozycji w stylu Aimara, chociaż znajać umiejtnosci jego pewno tez by sbie poradzil jako klasyczny prawo skrzydlowy.
Silva najlepiej radzi sobie jako mediapunta, ale w meczu z Betisem nieźle zagrał na prawym skrzydle.