Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 01 wrz 2006, 20:14

Lech zaszalał na koniec okienka tranferowego i o dziwo Franz mnie zaskoczyl sprowadził az czterech pilkarzy :!:
Dwóch Polaków i dwoch obcokrajowców. Pierwszym nabytkiem był Drzymont, ktory przeszedł na zasadzie wypozyczenia z Korony w zamian za Milcanskiego. Kolejny to kolos mierzacy :arrow: 195 cm :arrow: Fernando Bonjour z Argentyny(rocznik 1985) takze na zasadzie wypozyczenia(choc spotkałem sie takze z info, ze jest to transfer definitywny). Obaj zawodnicy to srodkowi obroncy, czyli pozycja, ktora przynajmniej dla mnie była priorytetem do wzmocnienia.
Kolejny nowy zawodnik, to podobno wielki talent z Gwarka :arrow: Marcin Sobczak :arrow: wypozyczony, z opcja transferu definitywnego.
Ostatni to chyba najwieksza postac, bo reprezentant Peru :arrow: Henry Edson Quinteros Sanchez, ktory ma byc nowym rezyserem gry Kolejorza. Widocznie Smuda nie ufa Murawskiemu :? Szkoda tylko, ze nie wiedział, ze do polski wraca Iwanski. Jednak te podobno 250 tys.$ to musi o czyms świadczyć. Choć z innej strony Legia kupiła Radovicia za niezła kase iHugo, a pozytek zaden. Mam nadzieje, ze sie sprawdza, przynajmniej obroncy.

Wróć do „Polska”