FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 02 wrz 2006, 15:40

Messi E2 Ronaldinho pisze:Po 5 latach jednak i tak pewnie podpiszemy kontrakt z jakas Nokia czy tp. Jednak to juz bedzie łatwiej przyjac
Dlaczego tak uważasz? Wcale nie musi tak być.

Co do zerwania z tradycją to w pewnym stopniu rzeczywiście tak się stało, ale nie do końca. Uważam, że pisząc "pierwszy raz od początku powstania klubu na swych koszulkach umieści logo sponsora" (fragment newsa z jednej ze stron o Barcelonie) popełnia się błąd. UNICEF nie jest sponsorem Barcelony. Nie czerpiemy z tego żadnych bezpośrednich finansowych zysków jak w przypadków innych klubów. Dlatego nie traktuję tego jako reklamę. Przecież zupełnie różni się od innych reklam.
Messi E2 Ronaldinho pisze:Oficjalnie jeszcze trykoty nie zostały zaprezentowane. Ja osobiscie mam nadzieje, ze bedzie widniało same logo bez napisu
Trykoty zostały już oficjalnie zaprezentowane. Wyglądają dokładnie tak jak te, które wkleiłem.
Messi E2 Ronaldinho pisze:Kto nie chciałby byc kojarzony z UNICEFEM, pomoca bienym, dzieciom....
Może i by chciał, ale tak się składa, że nikt nigdy nikomu tego nie bronił. Łatwiej wybrać pewne pieniądze niż taką reklamę więc nie sugeruj, że jesteśmy teraz tacy jak reszta bo tak nie było i nie jest.

Wróć do „Hiszpania”