Kto w ataku reprezentacji Polski?

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 02 wrz 2006, 15:56

Messi E2 Ronaldinho pisze:Nie kojarze za bardzo.
Rasiak.
Messi E2 Ronaldinho pisze:Czy to, ze zawodnik kiedys strzelil kilka bramek, nawet bardzo waznych to podstawa, aby dawac mu szanse mimo, ze jest kilku duzo lepszych, a przynajmniej o niebo lepszej formie

Widzisz ty nazywasz go "zawodnikiem który kiedyś strzelił kilka bramek", a Beenhakker pewnie uważa go za zawodnika który jeszcze strzeli kilka bramek. Ja jestem takze przedstawicielem tej drugiej opcji. Grac w piłke się nie zapomina. Poza tym wymien mi tych kilku lepszych, bo nie widze. Kto? Niedzielan który forma także nie błyszczy, Saganowski który nie dawno był kontuzjowany i póki co nie ma miejsca w składzie, Piechna który w wieku 30 lat zadebiutował w ekstraklasie czy może wybitni napastnicy z OE. Nie biore pod uwage Rasiaka, który był powołany.
A porównujac sytuacje polskich napastników do napastników holenderskich niestety się skompromitowałeś. Van Basten może sobie pozwolić na odsuniecie kilku zawodników, bo graczy na te pozycje ma kilku swiatowej klasy. My nie ma ich w ogole, dlatego pominiecie Frankowskiego było by wielkim błedem. Nie ma takiego drugiego napastnika w Polsce. Trzeba mu tylko pomóc. Oczywiscie kazdy kredyt zaufania sie kiedyś skończy.

Zaznaczam ze jest to jest tylko moje subiektywne zdanie.

Wróć do „Polska”