Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 02 wrz 2006, 22:38

Nazwanie kompromitacją obecność w kadrze Franka, było jak widac nie na miejscu, bo to było zbyt lekkie słowo i nie znajduje słowa na okreslenie tego co robi taki zawodnik w reprezentacji prawie 40 mln panstwa....
Miernota na boisku i nic wiecej.
Obecność Dudka, Szymka, Franka mwoi sama za siebie i dziw bierze, ze ktos miał watpliwosci, ze 2 z tych zawodnikow nie było na Mundialu.
Ciesze sie ,ze nie popelnilem bledu mówiąc, ze Garguła powinien grac w pierwszym skłaadzie zreszta z Matusiakiem.
Teraz tak jak zakładałem dwie porazki na poczatek i juz mozna szukac new coach, badz tak jak mówi Dudi trzeba mu dac wiecej czasu, bo to naprawde dobry trener, a przeciez tylko u niego bede miał miejsce.... Fajnie, ze Andrzej mu pojechał...
Jesteśmy na kolanach i ic nie wskazuje, ze to sie zmieni.
Dalsza obecność Dudka, Mili, Szymkowiaka, Frankowskiego to morderstwo naszej reprezentacji.
Postawiłem i wygrałem kosztem niestety naszej reprezentacji, ale ja po Leo nic sie nie spodziewałem. maiała byc rewolucja, a jest kompromitacja i jeszcze gorsza gra niz na MŚ...Janosik sie pewnei we wronieckim lesie na polowaniu smieje.

Wróć do „Polska”