Było nas słychać w tv,czy też byłeś na meczu?RealFan pisze:Grę Polaków skomentuję w krótki, aczkolwiek wymowny sposób
![]()
![]()
![]()
Aż się nie chce pisać więc przytoczę to, co było najlepsze...reakcję kibiców![]()
Wynik 0:2
Na trybunach stare i lubiane: "PZPN PZPN j***ć j***ć PZPN..."
Wynik 0:3
Na trybunach: "jeszcze jeden, jeszcze jeden..." a następnie "dziękujemy, dziękujemy..."
![]()
![]()
![]()
Jedyny pozytyw to bramka Garguły i to ładna bramka, ale co z tego, jak wcześniej straciliśmy ich trzy i to po własnych błędach, a nie ładnych akcjach rywali. Ewentualnie ostatni gol Finów strzelony bez "udziału" naszych![]()
Nic już nie piszę, bo nie mam do tego nastrojuChce mi się śmiać, tylko nie wiem czy się śmiać czy płakać
A teraz na chłodno. Nie zwałałbym całej winy na Beenhakera. Fakt, że polska piłka to bagno nie jest jego winą. Z gówna nie skręci się bata. A więc, jak piłkarze mają się szkolić, skoro wiedzą, że grają w ustawianych meczach?Jak mają wierzyć w swoje umiejętności, jeśli mają świadomość, że spotkanie w którym grają zostało już rozegrane w głowie jakiegoś pieprzonego działacza. Powiecie mi, że to przeszłość. tyle tylko, że ci właśnie piłkarze zostali wówczas wychowani. A ich następcy?Oni zmuszeni są kopać piłkę na boiskach, na których powstydziliby się grać francuscy 5-latkowie...Czy tylko francuscy?Cała Europa jest całe lata świetlne przed nami w szkoleniu młodzieży...
W jakiekolwiek zmiany w PZPN i w ogóle w polskim futbolu coraz mniej wierzę. Dlatego z radością będę przyjmował wszelkie informację o młodych chłopakach wyjeżdżających za granicę, aby podnosić swoje umiejętności. W każdym wieku. Bo to dla nich jedyna nadzieja.
PZPN!PZPN!JEBAĆ JEBAĆ PZPN![/i]