Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: Cris7 » 02 wrz 2006, 23:22

RealFan pisze:Grę Polaków skomentuję w krótki, aczkolwiek wymowny sposób

:roftl3: :roftl3: :roftl3:

Aż się nie chce pisać więc przytoczę to, co było najlepsze...reakcję kibiców :D

Wynik 0:2

Na trybunach stare i lubiane: "PZPN PZPN j***ć j***ć PZPN..."

Wynik 0:3

Na trybunach: "jeszcze jeden, jeszcze jeden..." a następnie "dziękujemy, dziękujemy..."

:lol2: :lol2: :lol2:

Jedyny pozytyw to bramka Garguły i to ładna bramka, ale co z tego, jak wcześniej straciliśmy ich trzy i to po własnych błędach, a nie ładnych akcjach rywali. Ewentualnie ostatni gol Finów strzelony bez "udziału" naszych :roll:

Nic już nie piszę, bo nie mam do tego nastroju :P Chce mi się śmiać, tylko nie wiem czy się śmiać czy płakać :?
Było nas słychać w tv,czy też byłeś na meczu? :twisted: Cieszę się, że poszedłem na to żenujące widowisko, bo gdybym oglądał mecz w domu to zapewne bym się załamał. A tak można było wyładować swoją frustrację. I czułem wsparcie w ludziach wokół mnie. A ci dali naprawdę piękny występ. Okrzyki 'Edson na boisko','powołać Bełchatów' oraz 'gdzie jest Matusiak' dodawały mi chociaż trochę otuchy.

A teraz na chłodno. Nie zwałałbym całej winy na Beenhakera. Fakt, że polska piłka to bagno nie jest jego winą. Z gówna nie skręci się bata. A więc, jak piłkarze mają się szkolić, skoro wiedzą, że grają w ustawianych meczach?Jak mają wierzyć w swoje umiejętności, jeśli mają świadomość, że spotkanie w którym grają zostało już rozegrane w głowie jakiegoś pieprzonego działacza. Powiecie mi, że to przeszłość. tyle tylko, że ci właśnie piłkarze zostali wówczas wychowani. A ich następcy?Oni zmuszeni są kopać piłkę na boiskach, na których powstydziliby się grać francuscy 5-latkowie...Czy tylko francuscy?Cała Europa jest całe lata świetlne przed nami w szkoleniu młodzieży...

W jakiekolwiek zmiany w PZPN i w ogóle w polskim futbolu coraz mniej wierzę. Dlatego z radością będę przyjmował wszelkie informację o młodych chłopakach wyjeżdżających za granicę, aby podnosić swoje umiejętności. W każdym wieku. Bo to dla nich jedyna nadzieja.

PZPN!PZPN!JEBAĆ JEBAĆ PZPN![/i]

Wróć do „Polska”