Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: Cris7 » 02 wrz 2006, 23:51

fieldy pisze:
Lakier pisze:wie ktos czy on gra w klubie?
nie gra - stracił miejce na rzecz Marcelinho, który gola ostatnio zdobył.
nie gra zresztą jak większoąć naszych REPREZENTANTÓW :?
Dudek - rezerwowy w Liverpool'u.Zagra ewentualnie w Pucharze Ligi.
Wasilewski - o nim pisałem już kiedyś. Gra w drużynie, która traci w każdym meczu po 3 bramki.Ma kłopoty z grą w defensywie.
Żewłakow - ma pewne miejsce w Olympiakosie Pireus. Solidny obrońca, ale zupełnie nie przydatny w ofensywie.
Głowacki - dopiero co powrócił do gry po długiej kontuzji.
Bąk-Występuje w drużynie z Kataru(nazwy nawet nie przytoczę)
Krzynówek - przez ostatni sezon siedział na ławce w Bayerze. Przeniósł się do Wolfsburga. Ma miejsce w składzie, choć nie wiadomo jak długo jeszcze.
Błaszczykowski - również powrócił po długiej kontuzji. Pokazał się z dobrej strony w meczach ligowych i młodzieżówki, jednak dzisiaj zupełnie się spalił.
Radomski - gra w Austrii, która prezentuje się w obecnym sezonie poniżej wszelkiej krytyki. Do tego, co mecz przesuwany jest z pomocy do obrony i z powrotem.
Szymkowiak - stracił miejsce w składzie Trabzonsporu na rzecz Marcelinho.
Żurawski - ważny gracz Celticu. Jednak w reprezentacji od dłuższego czasu prezentuje się przeciętnie
Frankowski - nie strzelił gola od....bardzo dawna(grudnia bodajże). Fatalny okres w drużynie Wilków. Przeniósł się do Tenerify.

ławka:
Smolarek - ławka w Borussi, Jeleń - nie może być pewny miejsca w Auxerre(jednak w kadrze się wyróżnia),Kowalewski - pewne miejsce w bramce Spartaka Moskwa,Lewandowski - jak na razie występuje regularnie w Szachtarze Donieck(na środku defensywy), Garguła(rewelacyjny początek sezonu w Bełchatowie), Matusiak(podobnie jak Garguła), Mila(zapchajdziura w Austrii Wiedeń)Golański(solidny obrońca z Kielc - świetny egzekutor rzutów wolnych,dmocny strzał z dystansu)

Potrzeba zmian. Niektórym należy podziękować.

Ja widzę to tak. Choć co do niektórych mam wątpliwości.
Boruc - Golański(Wasilewski),Żewłakow(Dudka), Łągiewka(Bąk), Lewandowski(Jop), Jeleń(Błaszczykowski),Garguła(Krzynówek), Smolarek(Giza) - Żurawski(Niedzielan) Matusiak(Rasiak). Oczywiście w zależności od rywala.

Wróć do „Polska”