Kto w ataku reprezentacji Polski?

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 03 wrz 2006, 15:30

TS borys IFC pisze:ja bym poczekal ze skreslaniem franusia nie strzelil przez pol roku prawda cos jest nie tak ale mysle ze mozna go usprawiedliwic bo w koncu on sie nadaje do anglii jak ja do baletu w teneryfie sie odblokuje ja na serbie wystawilbym taki sklad ktoremu rzeczywiscie zalezaloby na zwyciestwie (nie mowie ze temu ktory gral z finami nie zalezalo ale niestety moze jemu TYLKO zalezalo i nic wiecej)

pawelek(nie dlatego ze jestem wislakiem wolalbym fabianskiego ale jego nie ma w kadrze)=>golanski-jop-glowacki-zewlakow(bo nie wiem kto jest jego zmiennikiem w kadrze na te dwa mecze)=>blaszczykowski-kazmierczak-gargula-smolarek=>jelen-matusiak
nie strzalił on od października poprzedniego roku, wiec to jest prawie rok a nie pół roku :roll: , jak "się odblokuje" piszesz, a jak się "nie odblokuje" to co będzie? pech? niech sobie wraca do hiszpanii i tam gra, może cos strzeli, ale nie kosztem kadry, za co on ma miejsce w składzie :idea:, w tej formie to on może sobie krowy paść a nie w reprezentacji grać, jak zacznie strzelać to nie widzę problemu, żeby grał, ale teraz on nie ma prawa grać w podstawowym składzie reprezentacji Polski
a co do podanego przez Ciebie składu na Serbię to Głowacki nie zagra bo jest zawieszony za czerwoną kartke z Finami, a Błaszczykowski w ostatnim meczu z Finami zagrał bardzo słabo i prędzej powinien grac tam Jeleń a mój atak na Finów to Smolarek - Matusiak, za nimi powiniem grac Graguła a nie Szymkowiak

Wróć do „Polska”