Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 03 wrz 2006, 20:04

fieldy pisze:Bośnia - Węgry 1 1.89

Bosniacy roznieśli w pył Maltę [tak, wiem, to żadna sztuka Very Happy] ale biorac pod uwage wysoka porażkę wegrów ze średnia Norwegia - można się poważnie zastanowić nady tym meczem.

sam zagram ten typ - troszke dziwie sie ze dosc wysoki kurs - mysle ze bezproblemowo sobie poradza :!:

fieldy pisze:Islandia - Dania 2 1.83

Islandia co prawda wysoko ograła Irlandie płn. na wyjeździe, ale to Duńczycy [zwłaszcza Niklas] sa ostatnio w rewelacyjnej formie - kto oglądał mecz z Portugalią, ten wie co pokazali. A ten kto nie widział, to po wyniku 4:2 można sobie wyobrazić co się działo Razz Duńczycy sa bez wątpienia faworytami meczu. A kurs nawet wysoki.

uu tu tez niezly kurs, chociaz mecz troche moze byc nieprzewidywalny chociaz jednak ostatnie wygrane Dunczykow to chyba nie przypadek :?:
fieldy pisze:Macedonia - Anglia 2 1.46

Typowy mecz na podniesienie AKO, Anglicy pokazali swoją aktualną dyspozycję w mecze wczorajszym - zwłaszcza z dobrej strony pokazali sie napasatnicy Crouch i Defoe - powinni bez problemów strzelić także coś z Macedonią.

ten typ odradzam :!: Anglia znowu taka niezawodna moim zdaniem nie jest :!: a przypomina mi sie mecze z eliminacji do poprzedniego mundialu i cudny gol Bekhama - moga miec problemy

fieldy pisze:Irlandia płn. - Hiszpania 2 1.36

Jak wyżej - mecz, który może lekko podnieść AKO, a jest na 99 % pewny. Hiszpanie bez problemu zaaplikowali drużynie Lichtensteinu 4 gole, a Irladnia płn - u siebie dostała 3 gole - chyba nie ma watpliwości jaki bedzie wynik.

8) tutaj tez nie powinni miec problemow :!:

Co do Portugali to nie gralbym rowniez tego :!: Finlandia czarny kon naszej grupy a Cristioano nie lubie zimna i takiej gry jaka prowadza Finowie - a nie ma juz Figo i Topscorera :!:

Nie wiem jakie beda kursy ale ja mam takie propozycje
Francja - Wlochy 1
Rosja - Chorwacja 1
Slowacja - Czechy 1 - co to bedzie za mecz :wink:

Wróć do „Bukmacherka”