fieldy pisze:Bośnia - Węgry 1 1.89
Bosniacy roznieśli w pył Maltę [tak, wiem, to żadna sztuka Very Happy] ale biorac pod uwage wysoka porażkę wegrów ze średnia Norwegia - można się poważnie zastanowić nady tym meczem.
sam zagram ten typ - troszke dziwie sie ze dosc wysoki kurs - mysle ze bezproblemowo sobie poradza
fieldy pisze:Islandia - Dania 2 1.83
Islandia co prawda wysoko ograła Irlandie płn. na wyjeździe, ale to Duńczycy [zwłaszcza Niklas] sa ostatnio w rewelacyjnej formie - kto oglądał mecz z Portugalią, ten wie co pokazali. A ten kto nie widział, to po wyniku 4:2 można sobie wyobrazić co się działo Razz Duńczycy sa bez wątpienia faworytami meczu. A kurs nawet wysoki.
uu tu tez niezly kurs, chociaz mecz troche moze byc nieprzewidywalny chociaz jednak ostatnie wygrane Dunczykow to chyba nie przypadek
fieldy pisze:Macedonia - Anglia 2 1.46
Typowy mecz na podniesienie AKO, Anglicy pokazali swoją aktualną dyspozycję w mecze wczorajszym - zwłaszcza z dobrej strony pokazali sie napasatnicy Crouch i Defoe - powinni bez problemów strzelić także coś z Macedonią.
ten typ odradzam
fieldy pisze:Irlandia płn. - Hiszpania 2 1.36
Jak wyżej - mecz, który może lekko podnieść AKO, a jest na 99 % pewny. Hiszpanie bez problemu zaaplikowali drużynie Lichtensteinu 4 gole, a Irladnia płn - u siebie dostała 3 gole - chyba nie ma watpliwości jaki bedzie wynik.
Co do Portugali to nie gralbym rowniez tego
Nie wiem jakie beda kursy ale ja mam takie propozycje
Francja - Wlochy 1
Rosja - Chorwacja 1
Slowacja - Czechy 1 - co to bedzie za mecz