Bukmacherski Puchar Userów

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 04 wrz 2006, 0:29

kaczy pisze:a moze nawet (przy wahaniu formy fieldego) zalapalbym sie na 2 .
i co jeszcze :lol2:

Achtung, achtung :lol:
bedzie puchar pocieszenia :!:

wezmą w nim udział tylko osoby z 3 miejsc [gdyby awansowali też ci z 4 - obecna gra nie miała by sensu]
wiec 8 userów z 3 miejsc awansuje do pucharu pocieszenia.

zostaną dobrani w pary 1/4 finału [wg jakiego klucza ? jeszcze się wymyśli]

kazda para rozegra mecz i rewanż, na takich zasadach jakie panują w BPU, praktycznie nic się nei zmienia - system pucharowy, będzie wygladał tak jak do tej pory w BPU.
granice kursów zostają takie same, zdarzenia będa wybierane z weekendy z oferty STS.
Zmienia się tylko jedno - prowadzący :!:

Czesiek ma wystarczajaco dużo roboty z BPU [tym bardziej, że wiele osób ie typuje, a inni jeszcze dla hecy sie zgłaszają i olewają sprawe :?]
wiec puchar pocieszenia poprowadzi .... dobrze kombinujecie :D ... fieldy :twisted: wiec musicie być mili teraz dla mnie - bo ja was bede losował :P

W późniejszym terminie założe osobny temat do pucharu pocieszenia [chyba dostane pozwolenie :D] coby zamieszania nie robić.

Mam nadzieję, że teraz nie bedzie tekstów typu :

kaczy pisze:fieldy i czecher wygrali 2 pierwsze mecze i oni są favorytami . wiec z mojej strony wali zniecheceniem
pamietajcie puchar pocieszenia, to tylko mniejsze pieniądze i prestiż - frajda jest tak samo duża jak przy BPU :P wiec nie marudzić, tylko walczyc.

Wróć do „Bukmacherka”