Bukmacherski Puchar Userów

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 04 wrz 2006, 1:15

kaczy pisze:u mnie wlasnie jest taka sytuacja ze fieldy i czecher wygrali 2 pierwsze mecze i oni są favorytami . wiec z mojej strony wali zniecheceniem
Ogarnij się chłopie :!: Trza być twardym a nie mientkim :!: :twisted:
kaczy pisze:nie myslec o tuernieju ani miejscu koncowym tylko o najbliższej pilce ... obchodzi mnie tylko to aby najlepiej zagrac nastepne spotkanie
Zapomniałeś jeszcze dodać o udanym teleranku podczas lądowania, prawidłowym odżywianiu się i nie chodzeniu po knajpach :P
fieldy pisze:zostaną dobrani w pary 1/4 finału [wg jakiego klucza ? jeszcze się wymyśli]
Może ustanowić tabelę tych graczy z trzecich miejsc i potem pojechać wg klucza: 1-8, 2-7 itd itp :> Chyba najsprawiedliwsze rozwiązanie :witam:
fieldy pisze:puchar pocieszenia poprowadzi .... dobrze kombinujecie ... fieldy
:boje się: No tak, czeher wprowadza swoich ludzi, potem fieldy przejmie główny konkurs BPU i wtedy to dopiero będzie się działo... :olaboga:
fieldy pisze:pamietajcie puchar pocieszenia, to tylko mniejsze pieniądze i prestiż - frajda jest tak samo duża jak przy BPU wiec nie marudzić, tylko walczyc.
Phiiii :nein: Ja tam zostaję u czehera :D

Łukasz pragnienie - Lukaz sprite 2:4

Ostatni decydujący mecz:

U.A.G. Tecos 4:2 Santos Laguna
Droguett 28 - Pedro Jimenez 6
Daniel Luduena 37 - Rodrigo Ruiz (pen) 45
Bravo 56
Medina 63

Ej 'pragnienie' :!: Mówiłem że ze 'sprite' nie masz szans :!: :P

Nie takie San Siro straszne jak je malują :P A ja odniosłem pierwsze zwycięstwo na wyjeździe w historii BPU :mike: Wcześniej same porażki :oops: Ktoś może się orientuje gdzie jest to San Siro i jaki mały klubik tam gra :?: :boruta:

Bilans: 2 mecze, 1 zwycięstwo i 6 punktów 8)

Czesiu uzupełnij tabeleczkę :P

Teraz wreszcie mogę iść spać :P ...a potem chyba wyjazd z ManUtd :twisted:

Wróć do „Bukmacherka”