Siatkówka

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 05 wrz 2006, 22:46

Babel pisze:Tylko ja o Bartmanie wiem tyle ile napisza o nim w wszystkich dostępnych dla mnie mediach. Ty chyba możesz coś więcej powiedzieć na jego temat?

Na pewno chłopak ma dobre warunki fizyczne, duze umiejetności i sporo doswiadzczeń jak na swoj wiek. Nie każdy 19 latek ma okazje mieć na koncie kilkanascie wystepow w Serie A1. Zreszta zobaczymy co pokaże w Kazaniu na ME.
Mam info od kumpla, który także poleciał teraz do Kazania, na (( % pierwszym rozgrywającym, chociaż w kadrze są układy, na które nie ma rady...

Bardziej liczyłbym na młodego Jarosza, który w ataku jest strasznym katem, gorzej z przyjęciem.Oczywiście mam nadzieje, że także młody Kurek wzniesie się na wyrzyny.Szkoda, że nie pojechał libero Wojtaszek, który wywodzi się z miasta nie tak daleko ode mnie i nawet miałem okazje kilkukrotnie zagrać przeciw niemu :P.No cóż, chłopaki z tego co słyszałem celują w miejsce na pudle, które jest jednoznaczne z awansem do MŚ za rok.
bellus pisze:Zrobił moim zdaniem bardzo dobrze. Gdyby został w PE tylko by się zmarnował. Sam pisałeś o tym, że Kardas to słaby trenre to co słaby trener mógł dać takiemu zawodnikowi? Tam przynajmniej uczy się wszystkiego od najlepszych. Ja tam w niego wierze i myśle, ze jego gra może dać nam MEJ.
Bellus, on musi teraz grać właśnie, a nie tylko trenować :).Na wyjazd jeszcze ma czas.On ma dopiero 19 lat.Chociaż jestem zdania, że będzie bogatszy w doświadczenie, więc jak już siedzi to nie ma co wracać :).A jego transfer nie nazwałbym ucieczką z PES, a raczej z PLS-u, bo liga włoska najlepsza, to przyciąga jak magnes.
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2006, 23:05 przez Uchi_, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Inne sporty”