Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 06 wrz 2006, 11:07

Messi E2 Ronaldinho pisze:Jelen - Radomski - Lewandowski- Krzyniu

Boże uchowaj :? Zizou z Doniecka :? Jeszcze tego by brakowało by w drugiej lini zagrał dwójka stoperów :!: Przeciesz z nich taki DM'y jak ze mnie Proboszcz :? Oni graja na stoprze w klubie wiec gdzie oni maja oczy ? Jak nie ryzykujesz nie wygrywasz - Kaziu - Garguła - może brakuje im ogranie - może doświatcznie ale na pewno nie "jaj" i woli walki. Beda gryść glebe by pokazaś sie bo to ich "5 minut" bo jak zagra Lewy to nie ma pytań. Radek Matusiak w ataku ? hmm to bedzie nasza mała odpowiedz na Zilica :P Ważne że postawią [chyba już pewne] na Kowalewskiego w bramce :!: Bak Jop na środku obronny, Wasyla bym nie skreslał jeszcze - a Błaszczyk wejdzie na podmeczonego rywala, oby tylko Jeleń dał mu po garach :P Po mecz - mamy wygrana jak tak zrobią :] Kużwa to jak tu na wietrze wiliki jakies :lol: Jak Leo zarabie wiecej niż prezydent to ja nie obiecuje awansu a odrazy puchar EURO ale chce pensje jak Sepp Baletter :P

Leo pracuje u nas nie leganie :P hehe polecam dziś "Dziennika" :wink: wczoraj mnie Paweł Zarzeczny w TNV 24 rozwalił :P widac nie przepada za Bobo Kaczmarkiem...

Wróć do „Polska”