Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 06 wrz 2006, 18:47

Ten skład jest dziwny. Chodzi mi oczywiście o drugą linię. Kto tam ma ciągnąć grę :?: Chyba tylko Jeleń. Bo fakt jest taki, że Krzynówek jest cieniem samego siebie sprzed kilku lat :roll: Wciąż potrafi zagrać dobrze, jednak to nie to co kiedyś.

To jednak można jakoś zrozumieć, gdyż "Krzynio" jest w Polsce teoretycznie najlepszy na tej pozycji. Ale środek :?: Nie wiem w jakie klocki gra Beenhaker bo nie mamy wykonawców do ustawienia z dwójką DM'ów :roll: Żeby tak grać, to trzeba mieć duży potencjał ofensywny wśród reszty zespołu, a u nas tego nie wiedzieć czemu brakuje. Rozgrywać będą mieli napastnicy :?: Fajnie...Z resztą Lewandowskiego to jak bym widział...na środku obrony :P Partnerem Radomskiego powinien być choćby nawet Garguła. Gramy u siebie, a wyglądamy tak, jak byśmy chcieli się bronić :roll: Nagła utrata wiary we własne umiejętności po spotkaniu z Finlandią :>

Może widzę to zbyt pesymistycznie, ale nie zdziwię się jak akcje Polaków będą dochodziły do połowy, po czym nastąpi wycofanie piłki do obrony bądź bramkarza i długie podanie :roll: Obym się mylił, jednak to prawdopodobny scenariusz.

Bramkarz to drugorzędna sprawa. Czy broni Dudek czy Kowalewski to bez większego znaczenia. Jakiś tam poziom sobą reprezentują i to nie mały. Błędy są rzeczą normalną. Skreślić bramkarza po jednej wpadce to nieporozumienie :P

Ogółem to nie spodziewam się porywającego występu naszych reprezentantów, ale może chociaż niech nie przegrają. Trzeba zamazać tą plamę z soboty :wink:

Wróć do „Polska”