Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 06 wrz 2006, 23:09

1-1 :roll: Nie było zle, ale wynik jest jaki jest i po dwoch meczach u siebie ammy 1 pkt i marne szanse na awans. :cry: Po meczu jasno mozna stwierdzic, ze kolejne powolania to Cecot, Popek, czy Wrobel z BOT Bełchatów, przynajmniej strzela w debiucie bramke 8)
Ogolnie koncepcja taktyczna sie sprawdzila, ale jedynie do 60 minuty, pozniej trzeba było zrobic 2 zmiany i nadal było by ok. Dobry a nawet b. dobry wystep Radka Matusiaka, liczyłem na niego i mnie nie zawiodł bramka, dobra sytuacja oraz dwa kapitalne podania do Krzynia i Zurawia. To jest chyhba ten typ jaki szukał Janas :arrow: wysoki(Rasiak) ale i z technika (Matusiak). Dobrze w pierwszej polowie podawał Radomski :arrow: dwa jego długie podania :arrow: palce lizac...
Jedno co mnie zaniepokoiło w przerwie to wypowiedz Jopa :arrow: "to dopiero polowka meczu, poczekajmy do konca", chyba chciał kibicow przygotowac na to co nastapilo w 71 minucie... :P
Naprawde szkoda, ale i Leo nie ustrzegł sie błedow :arrow: wejscie Blaszczykowskiego :? po co, dlaczego. Naprawde w lidze sprawia lepsze wrazenie. Jednak na reprezentacje sporo za słaby.
Ogolnie szkoda wyniku i pora przemyslec co dalej. Leo cos tam mowil, ze wykona zadanie, ale czy bedzie trzeba czekac na kolejna porcje goryczy i dosłownie prosb. Nie daje wiary, ze Leo posadził min. Dudka, Szymka czy Franka z tego,ze sa poprostu obecnie załosnie słabi. Prasa domagała sie wprost zmiany w bramce, wejscia Jelenia, dania szansy Matusiakowi czy Golanskiemy i to raczej zadecydowało....

Wróć do „Polska”